Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

Tűz és Víz – változás angyalmandala ásvány karkötő (korall-kék achát)

Tűz és Víz - változás angyalmandala ásvány karkötő (korall-kék achát)A Tűz és Víz karkötőt az elementálok ihlették. A tüzet a korall csodás vörös színe, a vizet pedig a kék achát – féldrága kő – testesíti meg. Együtt alkotják az életerőt és az átalakulás csodálatos varázsát. A rajta lévő szitakötő pedig ugyancsak a változás szimbólumát jelenti.

SZITAKÖTŐ: A szitakötő segít az átalakuláson vagy előjelezheti a váltás idejét. Ha kényelmetlenül érzed magad az újítással szemben, keresd a szitakötő segítségét, a hasonló dolgok az ő területe. A szitakötő az álomidő és az illúzió külszíne, a fizikai valóság. A szárnyak színjátszása olyan amit nem tapasztalhatunk meg minden nap. Színe, energiája, formája és mozgása emlékezteti a megfigyelőt arra a helyre ahol a mágia megszületik. A változás szelének lényege, a bölcsesség és a megvilágosodás üzenete, és a kommunikáció az elementális világból. Ez az elementális világ a növények, a levegő, a föld, a tűz és a víz kis szellemeiből áll. Lényegében ez a világ tele van természetszellemekkel. A szitakötő totem képes a levegős és a fénylő lények között játszani. Ámbár, ez az ajándék magától értetődő figyelmeztetést is hordoz: az illúzió mestereként, a szitakötő totemmel rendelkezők figyeljenek arra, hogy ne csapják be magukat.

KORALL:
A korall az öt szent kő egyike a tibeti és az indiai kultúrában: az életerő szimbóluma. A vörös korallok melegítően hatnak, élénkítőek a vérkeringésre és ezáltal az egész testre. A korall ősidők óta erős védőkő. A vörös korall például az anyaságot szimbolizálja. Eleink úgy tartották, hogy minden várandós kismamának hordania kell egy vörös korall nyakláncot. Biztosítja a gyermek egészséges fejlődését az anyaméhben, és a szeretet meleg rezgése egész életében megmarad.
A vörös korall hatásos vérszegénység, vérkeringési zavarok, meddőség, rendszertelen menstruáció és veszélyeztetett terhesség ellen. Növeli a szexuális vágyat és megkönnyíti a szülést.  A korall gyógyíthatásai: Aggodalom, kiegyensúlyozottság, lelki érzékenység, lidércálmok, anyagcsere, aranyér, bélelzáródás, csecsemőmirigy, csigolyák, emésztés, gyengeség, hashajtó, koleszterin, láz, leukémia, máj, menzesz, nyirok, nyálkahártya, öregkori gyengeség, sárgaság, súlyproblémák, szenilitás, termékenység, tüdő, vérerek, vérkeringés szabályozás, vérsejtek – fehér, vitalitás. 
Segít a gyakori fejfájás ellen, de jó még láz, epilepszia, terméketlenség, bőrbetegségek, szembetegségek, gyenge látás, depresszió ellen is. Erősíti a tüdőt, gyomrot, májat és az agyat. Emésztésélénkítő hatása is van. Nyugalomra, biztonságra, lelki érettségre, emberismeretre, fantáziára ösztönöz. Csillapítja az elfojtott haragot, táplálja a szeretetet és a bátorságot az újrakezdéshez. Az achát stabilizálja az aurát, elnyeli és átalakítja a negatív energiát.

KÉK ACHÁT: 
Kiváló stresszoldó, erősíti az idegeket, lelki feszültséget csökkenti, javítja a kitartást, belső nyugalmat és biztonságérzetet ad. Védelmet nyújt a külső negatív befolyásokkal szemben. A tüdőt támogatja, erősíti, segíti a dohányzásról való leszokást, ha éppen ez a szándékod. A sejteket gyorsan regenerálja. Kimerültség esetén segít, hogy gyorsabban erőre kapjunk. Immunrendszerre kiválóan hat. Fokozza az agy tevékenységet, a tanulás és a dolgok megjegyzése könnyebben megy.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: kék achát, korall
Készlet: 1 db
Ár: 3990 Ft

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb