Rendelés/Kapcsolat

Digitális mandala, festett mandala, spirituális alkotás, vagy kristály- ásványékszerrel, vagy egyéb termékkel kapcsolatos rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel. 
FONTOS: A RENDELÉS LEADÁSA UTÁN KAPNI FOGSZ TŐLEM EGY LEVELET EMAILEN (AMIBEN LE VANNAK ÍRVA A FIZETÉSI RÉSZLETEK). KÉRLEK, HA EZ 1 ÓRÁN BELÜL NEM ÉRKEZNE MEG A BEÉRKEZETT ÜZENETEIDHEZ, AKKOR NÉZD MEG A SPAM/VAGY KÉRETLEN LEVEIDNÉL, MIVEL AZ EMAIL RENDSZEREK NEM MINDIG A BEÉRKEZETTHEZ RAKJÁK A VÁLASZ LEVELEKET! KÖSZÖNÖM!

/KÉRLEK A TÁRGYBAN VAGY AZ ÜZENETBEN TÜNTESD FEL A TERMÉK PONTOS NEVÉT, ILLETVE KARKÖTŐNÉL A TENYÉR MÉRETEDET – A MÉRETTÁBLÁZATBAN TALÁLSZ INFÓT, HOGY MÉRD LE!!!! KÖSZÖNÖM!/


  A termékeket egyenesen tőlem, a készítőtől/művésztől lehet megvásárolni. Mind saját kezüleg készülnek. A mandalák – akár digitális, akár festett – több napig is készülhetnek, ez mérettől is függ!
  A kristály/ásványékszerek minőségi alapanyagból, valódi ásványokból készülnek, ahogy a megvásárolható marokkövek és medálok is.
  A divatékszerek ugyancsak minőségi alapanyagokból vannak, hogy kitűnj velük a tömegből. Illetve színterápiás gyógyítói célra használhatók bármikor.
  Igény szerint is eltudom készíteni a kívánt méretre, szín, vagy ásvány kombinációkban a megálmodott ékszert. 

  Minden egyes karkötő a TE egyéni méretre van szabva! A képek csak standard karkötők, de rendelésnél kérem, hogy mérd le a tenyered szélességét. Így tudni fogom pontosan, hogy milyen méretre van szükséged! 🙂 Így nem lesz se túl kicsi, se túl nagy a vásárolt karkötő. Pont a TE méreted lesz.

  A termék kiválasztása
  Válaszd ki az oldalról azt, amit megszeretnél venni képet, festményt, kristályot, ékszert. A kiválaszott termékre kattintva megtekintheted annak bővebb ismertetőjét, és a nálam elérhető aktuális mennyiséget.
  A digitális (nem festett) mandalák 10×15, 15×15 vagy A4-es méretben rendelhetőek (egyelőre). Nagyobb méretben megvásárolni nem lehet őket. Illetve csak azokat lehet, amik alkalmasak rá és elkészíttetek nagyobb méretben!

  A rendelés elküldése
  Ha megfelelőnek tartod a kiválasztott terméket, akkor a rendelést küldd el a megrendelőlap kitöltésével a RENDELÉS menüpont alatt. A megrendelésnél az üzenetben tüntesd fel a termék pontos nevét! Köszönöm!
  Illetve rendelésedet leadhatod még emailben (btnsandal@gmail.com) vagy facebook üzenetben (az Angyalmandala.hu facebook oldalára), vagy akár személyes privát üzenetben elküldheted nekem (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). 
  A megrendeléshez kérem add meg a teljes neved, címed, és email címed, amire postázhatom a megrendelt terméket, és kiállíthatom a számlát. A Tárgyban vagy az üzenetben tüntesd fel a rendelt termék pontos nevét (mivel az űrlap nem küldi el nekem). Köszönöm!

  Fizetés
  Elsődlegesen banki előreutással. /Igény szerint, ha nem rendelkezel bankkártyával, akkor rózsaszín belföldi postautalvány szelvényen. /
  Amint beérkezik az összeg, a termék postázásra kerül még azon a héten. Pénteken, vagy hétvégén (és ünnepek előtti napokon) történő rendelés esetén csak a következő munkanap, vagy hét folyamán. (Ez anyag beszerzéstől  is függ.)
  A megrendelt termékeket maximum 8 napig tárolom, illetve rakom félre! (ünnepnapok, egyéb szünnapok miatt ez kitolódhat néha). Ha 8 napig nem érkezik meg a rendelt termék összege, akkor újra felkerül a terméklistába! 

  Árak
  Áraim változóak. A termékek nagyságától, a rendelt méret nagyságától, illetve ritkaságuktól is függnek. A festményeknél mindnél egyediek az árak. Amennyiben ki van írva az ár egy termékhez, az fixen, azon az áron megvásárolható tőlem. 

  Számlázás 
  Minden egyes megrendeléshez pontos nevet, címet és email címet kérek, amire emailben kiküldhetem a számlát a termék(ek)ről.
  A számlázást a szamlazz.hu rendszere küldi ki számodra.
  A teljes vételárat szállítási költséggel együtt előreutalással kell fizetni! Kérlek előre jelezd, hogy milyen módon szeretnél fizetni.
  Amennyiben nincs bankszámlád, és rózsaszín belföldi postautalvány szelvénnyel szeretnéd fizetni a termék(ek)et, egyeztess velem a címről emailben (btnsandal@gmail.com) vagy facebook üzenetben (az Angyalmandala.hu facebook oldalára), vagy akár személyes privát üzenetben (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). 

  Kapcsolat
  E-mail: btnsandal@gmail.com 

  Facebook:
  https://www.facebook.com/Angyalmandala

  Instagram: https://www.instagram.com/angyalmandala

  Bárány Tünde Nikoletta e.v.
  Adószám: 55953850-1-42

  Szállítás
  A termék(ek) feladása: Az utalás (vagy az összeg megérkezése) beérkezése után! Ha kész termék, akkor 1-2 nap a feladási idő. Ha rendelésre készül egy termék (vagy egyéni kérésre), akkor megbeszélés alapján (anyag beszerzés, illetve elkészülési idő szerint. Ez 2-7 nap is lehet. Rendeléstől függően).

  A küldemények kézbesítése GLS futárszolgálattal (vagy kisebb csomagoknál Posta – elsőbbségi+ajánlott) történik! Külföldi csomagok esetén a szállítási díj országonként változó! (Külföldi csomagok GLS-en keresztül / vagy MPL/DHL.)

  BELFÖLDI CSOMAGOK: 

  Csomag méret Feladás típusa Szállítási költség Termék/ vagy termék darab szám Csomag követés Várható kiszállítás (feladás napjától számítva)
  XS csomag
  (borítékolva)
  Posta (elsőbbségi+ajánlott) 1290 Ft 1-2 db Ékszer/kristály Van 1-3 munkanap
  S csomag GLS 1690 Ft 1-3 db Ékszer/kristály Van 1-2 munkanap
  M csomag (csomag) GLS 2590 Ft Vagy Max.15×15 vagy kisebb mandalák, 3-4 vagy több ékszer/kristály/marokkő/vagy lánc.
  Nyers vagy nagyobb marokkövek a sérülékenység miatt kizárólag csomagban!
  Van 1-2 munkanap
  L csomag (csomag) GLS  3290 Ft 20×20-as mandalák vagy több ékszer rendelés esetén. Van 1-2 munkanap
  XL csomag (csomag) GLS  4290 Ft 24 cm-nél nagyobb mandalák (40 cm-ig) Van 1-2 munkanap
  XXL csomag (csomag) GLS Egyéni ár minden esetben. Festmény mérettől függő! 40 cm-nél nagyobb mandalák/festmények esetében Van 1-2 munkanap

  /SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE NINCS LEHETŐSÉG!/

  Viszonteladás
  Viszont eladásra nincs lehetőség. Ahogy a képek licencének megvásárlására, és átruházására sem. Az alkotások kizárólagos tulajdonosa az alkotó (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta /e.v./). 

  Szerző jogok
  Minden digitális kép és festmény, illetve minden írás az oldalon kizárólag az alkotóé (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). Az oldalon található képeknél/festményeknél és írásoknál az alkotói, szerzői és ©Minden jog fenntartva! Természetesen megosztható változtatás nélkül közösségi oldalakon az alkotó, illetve az oldal címének megjelölésével. Mindennemű egyéb felhasználása tilos! ©ALL RIGHTS RESERVED!

  'Fel a tetejéhez' gomb