Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Tájékoztató

A termékeket egyenesen tőlem, a készítőtől/művésztől lehet megvásárolni. Mind saját kezüleg készülnek. A mandalák – akár digitális, akár festett – több napig is készülhetnek, ez mérettől is függ!
A kristály/ásványékszerek minőségi alapanyagból, valódi ásványokból készülnek, ahogy a megvásárolható marokkövek és medálok is.
A divatékszerek ugyancsak minőségi alapanyagokból vannak, hogy kitűnj velük a tömegből.
Igény szerint is eltudom készíteni a kívánt méretre, szín, vagy ásvány kombinációkban a megálmodott ékszert. 

A termék kiválasztása
Válaszd ki az oldalról azt, amit megszeretnél venni képet, festményt, kristályot, ékszert. A kiválaszott termékre kattintva megtekintheted annak bővebb ismertetőjét, és a nálam elérhető aktuális mennyiséget.
A digitális (nem festett) mandalák 10×15, 15×15 vagy A4-es méretben rendelhetőek (egyelőre). Nagyobb méretben megvásárolni nem lehet őket. Illetve csak azokat lehet, amik alkalmasak rá és elkészíttetek nagyobb méretben!

A rendelés elküldése
Ha megfelelőnek tartod a kiválasztott terméket, akkor a rendelést emailben (btnsandal@gmail.com) vagy facebook üzenetben (az Angyalmandala.hu facebook oldalára), vagy akár személyes privát üzenetben elküldheted nekem (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). 
A megrendeléshez kérem add meg a teljes neved, címed, és email címed, amire postázhatom a megrendelt terméket, és kiállíthatom a számlát. 

Fizetés
Elsődlegesen banki előreutással. /Igény szerint, ha nem rendelkezel bankkártyával, akkor rózsaszín belföldi postautalvány szelvényen. /
Amint beérkezik az összeg, a termék postázásra kerül még azon a héten. Pénteken, vagy hétvégén (és ünnepek előtti napokon) történő rendelés esetén csak a következő munkanap, vagy hét folyamán. (Ez anyag beszerzéstől  is függ.)

Árak
Áraim változóak. A termékek nagyságától, a rendelt méret nagyságától, illetve ritkaságuktól is függnek. A festményeknél mindnél egyediek az árak. Amennyiben ki van írva az ár egy termékhez, az fixen, azon az áron megvásárolható tőlem. 

Számlázás 
Minden egyes megrendeléshez pontos nevet, címet és email címet kérek, amire emailben kiküldhetem a számlát a termék(ek)ről.
A számlázást a szamlazz.hu rendszere küldi ki számodra.
A teljes vételárat szállítási költséggel együtt előreutalással kell fizetni! Kérlek előre jelezd, hogy milyen módon szeretnél fizetni.
Amennyiben rózsaszín belföldi postautalvány szelvénnyel szeretnéd fizetni a termék(ek)et, egyeztess velem a címről emailben (btnsandal@gmail.com) vagy facebook üzenetben (az Angyalmandala.hu facebook oldalára), vagy akár személyes privát üzenetben (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). 

Kapcsolat
E-mail: btnsandal@gmail.com 
angyalmandala888@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/Angyalmandala

Instagram: HAMAROSAN!

Bárány Tünde Nikoletta e.v.
Adószám: 55953850-1-42

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása kisebb csomagok, megrendelések esetén Postával, illetve több megrendelés esetén GLS futárszolgálattal történik. Szállítási költség kisebb tárgyak esetében 990Ft. Több megrendelés, illetve mandalák rendelése esetén 2190Ft-tól. 40cm és afeletti mandaláknál 3000Ft. 
Külföldi csomagok esetén a szállítási díj országonként változó!
(Külföldi csomagok MPL/DHL -en keresztül)

Viszonteladás
Viszont eladásra nincs lehetőség. Ahogy a képek licencének megvásárlására, és átruházására sem. Az alkotások kizárólagos tulajdonosa az alkotó (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta /e.v./). 

Szerző jogok
Minden digitális kép és festmény, illetve minden írás az oldalon kizárólag az alkotóé (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). Az oldalon található képeknél/festményeknél és írásoknál az alkotói, szerzői és ©Minden jog fenntartva! Természetesen megosztható változtatás nélkül közösségi oldalakon az alkotó, illetve az oldal címének megjelölésével. Mindennemű egyéb felhasználása tilos! ©ALL RIGHTS RESERVED!