Skip to content

 

Vásárlói visszajelzések

Ezen az oldalon a vásárlóktól (és használóktól) kapott véleményeket, visszajelzéseket lehet olvasni. Hálásan köszönöm mindenkinek a visszajelzést a munkáimmal kapcsolatban (legyen az mandala, vagy kristály, vagy egyéb energetikai munka).

Sz.Angelika

(Megjegyzés: Egyedi, személyes mandala rendelés)
„Szia! Hú! Egész beleszédültem!!! Csodaszép!! Hát el vagyok ájulva! Ez valami meseszép!! Hálásan köszönöm. Az ajándékot is köszönöm szépen!!!! Annyira gyönyörű!!! Minden alkotásod amit eddig kaptam tőled élőben mégszebb!!❤💗”

Személyes mandala ~ Angyalmandala Design

Vaszil Anikó

„Szia! Csak szeretném megköszönni ezt a csodalatos erejű mandalát (hála mandalaja) amit a kézfejemre tetováltattam. Nagyon sokszor már segített és nagyon sokszor lehettem már hálás azért amik azóta történtek velem.❤💗”

Vaszil Anikó-vásárlói visszajelzések

R.Annamária

„Drága Sandal, megérkezett a csodás festmény és a marokkő és az ajándék is!❤😊Hálás szívvel köszönöm! Csodaszép mindegyik!🙏💕😇😍🌈🌷Érzem, hogy sokat fog segíteni Nekem a közel jövőben mind két kristály! Neked is megírom majd, ha szeretnéd!”

2020.szept.21. Visszajelzés/Tapasztalatok:
„Hadd írjak az Élet virága festményről pár szót!Csodálatos, nagyon erős energiákat sugároz. Eleinte szédültem is, annyira erős volt. Kevesebbet kezdtem aludni azokban a napokban, de mégis teljesen kipihentnek éreztem magam. Aztán rájöttem, hogy túl sokat voltam a festmény közelében. Én a nappaliba tettem. Szóval fantasztikusan erős az energiája, mégegyszer hálásan köszönöm. Ismét egy csodában volt részem!”

R.Annamária-vásárlói-visszajelzések

I.Erika

„Drága Sandal! Köszönöm a jókívánságokat!  Kérdezném hogy létezik az, hogy ugye egy hete megkaptam a mandalát, és nemrég a szépségemet, és máris éreznék jótékony hatást?  Mert most 3 napja kb.  a fél éve tartó hátfájdalmam lecsökkent szinte minimálisra, mozgékonyabb, életvidámabb vagyok,  a lelki békém is visszajött, nyugalom és szeretet van bennem.. (a mandala pont szembe van velem a gépem mellett, és kb. 10 cm-re) De mindegy is imádom őket! Légy áldott! Erika”
—-
„Angyalmandala / Sandal: Szia! 😇❤ Igen, a mandala kifejti a hatásait, ha a közeledben van, vagy ha többször nézel rá és hálát adsz a segítségéért is. 😇❤ Nagyon örülök a tapasztalataidnak és a gyógyulásodnak! 😇❤
Angyali szeretetemmel ölellek! 🙂 Áldás ❤
Sandal”

/Visszajelzés a Gyógyító képzelet c. angyalmandalámra./

V.Béláné

“Kedves Sandal! Kezdek jobban lenni. Írni, olvasni tudok, bírja a szemem. Köszönöm a gyógyitó energiákat. Karkötő és a fülbevaló segít. Legyen szép napod! Köszönöm.”
/Visszajelzés Az Igazság Varázsa angyalmandala ásvány karkötőre./

G.F.Ágnes

„Szia Sandal! Megkaptam a csomagot. Hálásan köszönöm a csodálatos angyalkát is. Sikerült megtalálnom a helyét is, központi helyen van,mindenre rálát és mindenki látja, főleg én, mert akár merre jövök-megyek mindig rápillanthatok.
Szeretettel üdvözöllek, és legyen szép a napod! Ágnes”

G.F.Ágnes-visszajelzések

Sz.Zsanett (Németország)

“Nagyon szépen köszönjük Meg van meltó helye és ezért volt eddig üres az a hely. A kis (ajándék) követ is köszönjük!”

Sz. Zsanett - vásárlói visszajelzések

K.Gabriella

“Drága Sandal ma megérkezett a mandala és a ajándék karkötő. A mandala gyönyörű szép szebb nem is lehetne, a szüleim esküvői képe alatt kapott ideglenesen helyet. Köszönöm szépen az ajándék karkötött a mai naptól hordani is fogom.Szeretettel ölellek.”

K.Gabriella-visszajelzések-1

Sz.Zsanett (Németország)

“Szió 🥰 Sikeresen átvettem. Mindenki, amit kibontott az lett az övé, és pont úgy bontottuk, hogy párba. Szóval igazából ők választottak minket 🤗 Nagyon szépen köszönöm a karkötőt is (az ajándékot)! 🥰 Párom egyből mondta, hogy ez nekem lesz. Vissza néztem, hogy mit írtal róla, hogy védő energiás meg minden és nagyon passzol is. 🥰❤😍Főleg, hogy bátorságot ad, ami elkél néha 🤗❤😍A párom szettje”:

Sz.Zsanett-v.visszajelzések-2

D. Ágnes

“Sziaa! Jelentem megérkezett a védő szárny, festményben megalkotva, mely adjon erőt, kitartást és meginoghatatlan hitet, hogy az legyek, akinek rendelt a Mennyei Isten…. Bocsi,csak megihletett😌 Minden reggel,mikor felkelek ez fog fogadni. Az én kis oltárom, mennyei Külön köszönöm az angyalka szárnyas fülbevalót,igazán szép és hozzám való. Ha lesz esküvőm tuti azt viselem😁 De addig Szűz Anya és Jézus vigyázz rá, ha nem baj.”

D. Ágnes-vásárlói visszajelzések

T.Istvánné

“Drága Sandal! Megkapta a szépséget Anitám, és nagyon szépen köszöni a kedves üzenetet! Sok sok puszit és ölelést küld neked. 😊 💖Köszönjük szépen! Millió puszi! 😘”

Sz.Szilvia (Németország)

“Drágám meg kaptam ma a csomagot köszönöm szépen! Csodás. Nagyon köszönöm! Holnap viszem el a lányomnak, mert szabad leszek és két napot ott leszek velük. Nagyon boldog vagyok, hogy ilyen rendes ember vagy. Szeretünk. De boldogság van a lelkemben.”

Sz.Ilona

“Jajj megkaptam a szépségemet! Gyönyörű! Hálásan köszönöm! Áldás! Este ha hazamegyek a munkából, kirakhatom a képet, hogy lássa mindenki,hogy milyen gyönyörű! Ölelés! Nagyon jól áll, a(z)(ajándék) fülbevaló! Hála és Áldás!”
“Mégegyszer, nagyon szépen köszönöm,ezt a csodát! ❤❤❤ Már el is foglalta a helyét! Nagyon örülök neki! Hálásan köszönöm! Áldás!❤🙏❤😇🥰 Ölelés!🥰🥰🥰”

Sz.Ilona-vásárlói visszajelzések

Sz.Angelika

(Egyedi rendeléses karkötő – születésnapra)
“Megkaptam a karkötőm❤️❤️❤️❤️De gyönyörű lett!!! Meseszép! Nem is kivánhatnám másképp!! Köszönöm az ajándékot is!! IMÁDOM!!”

Sz.Angelika karkötő rendelés

Deák Zsuzsanna

“Megérkezett 🙏🙏🙏Köszönöm szépen nagyon boldog vagyok ❤️❤️🙏” (Deák Zsuzsanna)

/Megjegyzés: Zsuzsannához már megérkezett a gyönyörű kézzel festett Sri Yantra festményem! 😊🙏❤️Hálás vagyok, hogy megteremthettem és eljuttathattam a megfelelő helyre! ❤ Ez a Sri Yantra Budapesten az Andrássy út 86. szám alatt lévő CBA Príma üzletében kapott helyet. Hálásan köszönöm!!! – Sandal/

Deák Zsuzsanna-vásárlói visszajelzések

Neményi Ritus

“Hálásan Köszönöm. 🙂 Tigi Nagyon szereti!”

Neményi Ritus - vásárló visszajelzések 1

G.Krisztina

“Megkaptam a csomagot🥰🥰🥰 Nagyon tetszik, és tökéletes a méret! Bíztam benned.
Használatba vettem.”

G.Krisztina-vásárlói visszajelzések

K.Józsefné

“Most bontottam ki. Csodálatos. A férjemnek tudtam vele örömet szerezni.❤De küldtél egy karkötőt is,ezt nem is fizettem ki. Mi ez tulajdonképpen? És mivel tartozom?”

“Angyalmandala/Sandal: Semmivel 🙂 ❤ Mindig adok mindenkinek valami ajándékot 😊❤️❤️❤️”

“Köszi az ajándékot! Hálás vagyok!❤️”

K.Józsefné-vásárlói visszajelzések

Zs.Margó

“Kedves Sandal! Most érkeztem haza városból és nemsokára postástól megkaptam a karkötőket. Csodálatosan szépek. Hálás köszönet. Miután felvettem kis idő elteltével éreztem a pozitív hatását. Megmagyarázhatatlan érzés, de kellemes.Most a jáspis karkötővel hárman kiegészitik egymást, átveszik egymás rezgéseit. Nagyon szépen köszönöm. Senki ne kételkedjen a hatásukban próbálják ki. Hálásan köszönöm!”

Zs.Margó-vásárlói-visszajelzések

.Szabó Ágnes / ÉletMagTár (Őrség) ~ /"Kozmikus kapu" angyalmandala a Házavató ünnepségre 🙂 /

“Drága Sandal! Tegnap megérkezett a kép, a Kozmikus Kapu. Nagyon hálás vagyok és nagy boldogság a számomra, itt van!!!, hogy velünk lesz, van ezen az ünneplésen, ami a születés ünnepe, és utána már könnyedebben áramlik oda mindenki, aki ezt az utat választja, választhatja.magának. Szeretnélek név szerint is megemlíteni Téged, mint aki bábáskodott az energiatér tisztán tartásában. Hozzájárulsz? Külön köszönet a személyes angyali üzenetért! Boldoggá tesz minden, ami a belső gyermeki énnek a tiszta, örömteli ,megnyilvánulása! Hálával, Ágnes

Dr.Sz.Ágnes-vásárlói-visszajelzések

L.Iuliana-Maria (Németország)

“Nagyon szépek és nagyon örülök hálásan köszönöm!😍”

L.I.Maria-vásárlói-visszajelzések

B.Orsolya

“Nagyon szupi! 😊Tökéletes a méret “

B.Orsolya-vásárlói visszajelzések

D.Tímea

“Köszönöm megkaptam.Örülök neki.😊Köszönöm hálásan.”

(Megjegyzés: A jáspis ajándék volt.)

/EXTRA labradorit marokkő + jáspis medál ajándék/

D.Tímea-vásárlói-visszajelzések

Sz.Ilona

“Szia, megjött! Köszi! És a plusz kis meglepit is”

K.Györgyi

“Megérkezett tegnap. 😊❤️🙏 Köszönöm!”

T.Istvánné

“Megkaptaaaaam! 😊😊😊😍😍😍 Gyönyörű, mindkettő! 😍😍😍😘🥰
Angyalmandala/Sandal: Jó lett a karkötő méret is? 🙂
“Igen, tökéletes lett. 😊 😘❤️😍”

F.A.Zita

“Szia, már a nyakamban is van! Gyönyörű! Köszönöm Köszönöm a lehetőséget Ilyet még kristály látványára nem éreztem!”

B.Andrea

“Szia, megérkezett a karkötő, álomszép És hálás szívvel köszönöm az ajándék medált is! “

B.Roland (Linz)

“Szia! Megérkeztek a medálok Linzbe.Nagyon szépek és misztikusak! Nagyon tetszik az angyali üzeneted is! Köszönöm szépen! Minden jót kívánok Néked!”

/Visszajelzés: rutilkvarc medálokra./

F.Bernadett

“Szia! Megérkezett a csomag! Gyönyörű, imádom Köszönöm szépen a kis medált Hálásan köszönöm Neked mindent!”

T.Andrea

“Szia! Kézhez kaptam a képet, csodaszép! A medált is köszönöm!”

T.Andrea

“Megérkezett! És csodás, mint mindig. Az üzenetet külön köszönöm. Öcsém, ha nem is minden nap, de tanít a hálára, s ezt elmondja nekem, amikor szükség van rá. Legyen csodás napod! ❤️”

Angyalmandala/Sandal: Nagyon örülök, hogy sikeresen megérkezett. 🙂 ❤ ❤ 🙂❤️❤️ Akkor az üzenet is célba talált! 🙂❤️

“Igen, célba ért. ❤️”

Sz.Ilona

“Szia! Megkaptam a karkötőket! Csodálatosak! Már fel is vettem! A medál is gyönyörű! Hálásan köszönöm! Áldás!”

M.Valéria

“Szia kedves Sandal ! Megkaptam a csodálatosan szép karkötöket! Nagyon köszönöm.De te egy karkötővel  többet küldtél!🙏💕🙂

Angyalmandala/Sandal: Örülök, hogy sikeresen megérkezett🙂❤️ Igen, a másik karkötő ajándék. Minden rendeléshez szoktam egy kisebb ajándékot belerakni a csomagokba hálám jeléül ❤️🙂🙏🏻

“Nagyon szép és én is hálásan köszönöm.❤️🙏🏻”

/Visszajelzés: A szeretet szíve karkötőkre/

K.Éva

“Megkaptam a csodálatos munkádat és köszönöm a karkötőt is! Mindenkinek nagyon tetszik! /Visszajelzés egy 40 cm-es Élet Virág mandala vászon festményről/

I.Zsuzsanna

“Kedves Sandal! Megkaptam a mandalát. Gyönyörű. Nagyon köszönöm a medált is. Hálás köszönet mindenért! “

P.Pálné

“Szeretett Angyalkám ma megkaptam a csodálatos karkötőt, és hálás vagyok a medálért is, amit ajándékba kaptam Tőled. Fényem, szeretetem, küldöm Isten Áldásával. Erzsébet. Szeretlek.

Sz.B.Beáta

“Megkaptam ! Köszönöm az üzenetet is ! “