Adatvédelmi nyilatkozat

A cookie-król:

Mint minden más honlap, oldalunk is cookie-kat használ. A cookie-k, vagy más néven sütik betűkből és számokból álló rövid adatcsomagok, amelyet a webshopunk küld az Ön böngészőjére, elősegítvén ezzel a böngészést, illetve hogy elmentse bizonyos beállításait, megkönnyítse a honlapunk használatát és közreműködik abban, hogy néhány fontos, statisztikai jellegű információt gyűjtsünk a látogatóinkról. A sütik nem tárolnak személyes adatokat, nem alkalmasak a látogató azonosítására. Kétféle csoportjuk van tárolás szempontjából: némelyik a honlap bezárása után automatikusan törlődik, némelyik hosszabb ideig tárolódik az Ön számítógépén, amíg Ön által nem kerül törlésre.

Az oldal böngészésével Ön elfogyadja a cookie-k használatát.

A cookie-k használatát a böngészőjében bármikor letilthatja.

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezései jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával összhangban az Ön hozzájárulása.

Amennyiben Ön nem fogadja el a cookie-k használatát, akkor bizonyos funkciók nem lesznek elérhetőek az Ön számára. A cookie-k törléséről bővebb tájékoztatást az alábbi linkeken találhat:

A feliratkozással kapcsolatos adatkezelés

A feliratkozás Newsletter lehetőségén keresztül történik. 

Kezelt adatok:  feliratkozó email címe, feliratkozás dátuma, illetve egy saját maga által megadott név/nicknév. 

A feliratkozó nevét, tartózkodási helyét nem tárolja a rendszer.

A hírleveleket a Newsletteren keresztül manuálisan küldöm ki az épp aktuális termékekről, információkról.

Az adatkezelés célja: a feliratkozó tájékoztatása az aktuális cikkekről, újdonságokról, termékekről

Az adatkezelés időtartama: az érintett kérésére történő törlésig.

Az email címek nem kerülnek ki harmadik félhez, közvélemény kutatáshoz, vagy tudományos célokra. 

Az adatkezelés hátterét az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) és a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.) jelentik. Az adatkezelés jogalapja az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontjával és a Grt. 6. § (1)-(2) bekezdésével összhangban az Ön hozzájárulása.

 

Az adatok feldolgozásáról és tárolásáról

A személyes adatokat – feliratkozásnál/hírlevél – a Newsletter (wp plugin) tárolja. Egyéb felhasználás nincs.

Az egyéb elhelyezett látogatószámláló scriptek csak statisztikai adatokat szolgáltatnak (kattintás,online jelenlét, földrajzi hely, böngésző-op típus) személyes adatokat nem tárolnak.

 

Adatbiztonság

Az Adatkezelő vállalja, hogy a birtokába kerülő személyes adatokhoz (feliratkozási email cím) csak ő fér hozzá .

 

Az adatkezelés során az érintettet megillető jogok

Az adatkezelés időtartamán belül érintettet megilleti:

•    a tájékoztatáshoz való jog,

•    az adatok helyesbítéséhez való jog,

•    az adatok törléséhez való jog,

•    az adatok zárolásához való jog,

•    a tiltakozás joga.

A feliratkozó törölheti email feliratkozását, a leiratkozás/unsubscribe gomb segítségével.

 

Az Adatkezelő vállalja, hogy a számlázásnál birtokába kerülő személyes adatokhoz csak ő fér hozzá, illetve könyvelője olvasási joggal a szamlazz.hu rendszerén keresztül. 

Adatkezelési tájékoztató módosítása

Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési tájékoztatót módosítsa. A honlap módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési tájékoztatót.

'Fel a tetejéhez' gomb