Impresszum

Impresszum/Felhasználási Feltételek

Minden digitális kép és festmény, illetve minden írás az oldalon kizárólag az alkotóé (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). Az oldalon található képeknél/festményeknél és írásoknál az alkotói, szerzői és ©Minden jog fenntartva! Természetesen megosztható változtatás nélkül közösségi oldalakon az alkotó, illetve az oldal címének megjelölésével. Mindennemű egyéb felhasználása tilos! ©ALL RIGHTS RESERVED!

Az oldalon található képek/mandalák/festmények/szövegek használhatók a forrás/szerző mindenkori megjelölésével. A képek nem másolhatóak és kereskedelmi forgalomba NEM hozhatók, pénzért nem adhatók el! Kizárólagos tulajdonosa az alkotó! A képeket NE vágd szét, ne feliratozd le sajátként, ne szerkeszd át!Creative Commons Licenc©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Angyalmandala.hu alatt lévő művei Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licenc alatt van. Based on a work at http://www.angyalmandala.hu
©ALL RIGHT RESERVED!
Egyéb szerzői jogokra vonatkozó jogszabály:
A művet/műveket/alkotások létrejöttétől illetik a szerzőt a szerzői jogok – a személyhez fűződő és a vagyoni jogok összessége -, így a felhasználás, például a nyilvánosságra hozatal, vagy terjesztés joga (Szjt. 9. §). A szerzői jogok jogosultja a szerző, vagyis az a természetes személy, aki a szerzői jogi oltalomban részesülő alkotást létrehozta (Szjt. 4. §).
Jogainak megsértése esetén a szerző/alkotó polgári jogi igényeket támaszthat, például követelheti a jogsértő cselekmény abbahagyását, az attól való eltiltást, a jogsértéssel elért gazdagodás visszatérítését, vagy kártérítést [Szjt. 94. § (1) és (2) bekezdések] a területileg illetékes Törvényszék előtt.

 

Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb