Skip to content

Sandal-Bárány Tünde Nikoletta Mandala készítő- festőművész, angyalközvetítő/angyalterapeuta, spirituális tanító-tanácsadó, kristálygyógyász, színterapeuta, digitális grafikus

Üdvözöllek drága lélek, ki ide „tévedtél”. Mivel véletlenek nem léteznek, így te is okkal kerültél ide. A földi nevem Bárány Tünde Nikoletta. De szellemi/magasabb rezgésű nevem (felsőbbik énemét) – Sandal – használom a napi életben.
Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. Ahogy a hópelyhekből sem találsz két egyformát, úgy a mandalákból sem találsz két egyforma színűt vagy alakút. Minden mandala emeli a rezgésszintet, segíti a belső fejlődést, energetizál, fejleszti a tudatosságot. Azokat is szívesen várom az oldalamon, akik egyáltalán nem spirituális beállítottságúak, hanem csak szeretik a szép képeket, alkotásokat, a kreatív művészeteket.
A mandala készítés számomra egy csodálatos meditatív állapot, ahol összekapcsolódom az égi világgal és olyat alkothatok szeretett angyalaimmal, amin keresztül érzéseket, energiákat, harmóniát, szeretetet és fényt közvetíthetek és közvetíthetnek általam az emberek felé.
A mandalák mellett digitális képeket/tájképeket alkotok, festek, illetve fotózok és gyerekkorom óta videóklippeket/trailereket készítek. Illetve spirituális tanácsokkal segítem a hozzám fordulókat.
Fényemmel és Szeretetemmel ölellek. Áldás.
Sandal