Skip to content

Angyalmandala GY.I.K. – Gyakori kérdések-válaszok

GYIK-Gyakori kérdések
 
A következő kérdések szinte mindennaposak, így gondoltam csinálok egy „Gyakori kérdések” szekciót is a mandalákhoz. Ha további kérdéseid lennének, keress meg és írj nyugodtan.
Írhatsz privátban személyesen, vagy az oldal facebook oldalán található „Üzenet”-re kattintva, vagy emailen (btnsandal@gmail.com). 
 
 
K: Hogyan használjam a mandalákat? Hogyan működnek?
V: Vásárlás után tedd olyan helyre, szobába, ahol sokat tartózkodsz. A mandalák fénykódjai, energiái akkor is hatnak rád /és mindenkire, aki az adott térben tartózkodik/, ha csak egy térben tartózkodsz velük.
Ha meditációhoz szeretnéd használni: Nézd a mandalát pár percig, – fogalmazd meg közben a kérésed, hogy miben kéred a segítségét – és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. Adj hálát és köszönd meg a segítséget. Egyes mandalák, amik segítséget nyújtanak, azokhoz lehet kérdéseket is feltenni akár önmagadban, akár hangosan, ahogy jobb. Gondolatok formájában mindenképp megfog érkezni hozzád a válasz is. De ha megerősítés kell a válaszhoz, kérd az angyalok segítségét (és tőlük is megkapod a választ jelek formájában pl. számok,formák,dal,szöveg stb. segítségével).

K: A képet „elrontja” a felirat (vízjel), a kép így „használhatatlan”… miért nem lehet felirat nélkül?
V: A képek csupán minták, bemutató darabok a vásárláshoz. Csak személyes használatra lehet őket használni, amik fent vannak (pl. fb fejléc, profilkép) – vízjellel.


K: Használhatom facebook-on (vagy más közösségi oldalon) fejlécnek/profilképnek a mandaládat/képedet?

V: Igen. (Az adott feltételek mellett. Vízjel eltávolítás, vágás stb. nélkül)


K: Lehet rendelni a mandalákból?
V:  Igen. Lehet rendelni (mivel azért is jött létre az oldal). Rendelésedet leadhatod a mandalák leírása alatti űrlap segítségével, vagy külön a RENDELÉS menüben feltüntetve a Tárgyban vagy az Üzenetben a megvásárolni kívánt mandalának a nevét, méretét, darab számát megadva. Utána egy válasz emailben megadom a fizetéshez szükséges adatokat. Illetve a saját postai adataid megadása után az email címedre kiküldöm a számlát. 
(Feladás után 1-2 napon belül meg is kapod a rendelésed, külföldi szállítás esetén 2-5 nap országtól függően.)

K: Mivel készülnek a mandalák? 
V: Digitálisan készítem őket professzionális rajz és képszerkesztő programmal, illetve digitális rajztáblával (is) rajzolva. A festett mandalák pedig többnyire akrillal készülnek falapra vagy vászonra (vagy más alapra). Minden esetben lakkozva vannak, így kopás állóbbak. 
A digitális mandaláim vászonképként pedig vászonra vannak nyomtatva minőségi színekkel. 


K: Készülnek mandalák AI-val (mesterséges intelligenciával)? 
V:
NEM. Egyik mandala alkotásomhoz sem használom az AI-t – mesterséges intelligencia kép generálását. 100% AI mentesek. Művészként és alkotóként nem használom ezeket az eszközöket.


K: Mennyi idő alatt készül el egy mandala/kép?
V: Ez sok mindentől függ. A digitális mandalák is mivel részletesen kidolgozottak, van, hogy 2-5 nap is (vagy még több). A festett mandalák mérettől függőek – 2 naptól 5-7 napig is eltarthat a festésük (minél jobban kidolgozott). És természetesen mérettől függő az elkészítési idejük is. 
Szóval egy digitálisan rajzolt mandala sem készül el előbb, mint egy festett. 


K: Honnan kapod az inspirációkat? 
V: Többnyire angyaloktól/arkangyaloktól kapom a mandalákhoz való inspirációt és kódokat, de van, hogy csillagtestvéreinktől (az emberek idegeneknek hívják őket. pl.plejádiak, szíriusziak, vénusziak, kentauriak, arktúrusziak stb.), illetve elementáloktól (tündérek, manók stb.), vagy felemelkedett mesterektől.


K: Előre tudod milyen mandalát fogsz készíteni? Meg van tervezve?
V: Mivel égi úton kapom az inspirációkat, ezért sose tervezem meg a mandalát előre, és még készítéskor sem tudom igazán, hogy milyen lesz a végén. Csak jön…
A hozzájuk tartozó leírást is csak akkor tudom elkészíteni, vagyis csak akkor tudom meg mire való, ha „lekérdezem”.


K: Miért forog nekem a mandala? (kifelé, befelé stb.) / A mandaládnál mozgást érzékeltem. / A Nap sugaraihoz hasonló fényt láttam… (vagy egyéb érzékelések!) 
V:  A mandalák mind-mind álló képek, nem gifek, szóval kizárt fizikálisan a mozgás. Ezt csak azért írom, mert volt olyan, aki megkérdezte, hogy gif-e.
Azért érzékeled így őket, mert „dolgod” van van vele/velük. „Megszólítottak” a kódjaik, „megszólít” a mandala.
Azokon a dolgokon kell „dolgoznod”, amire hatással vannak, vagy épp olyan ciklusban van az életed, ahol segíteni tud(nak) lelkileg.
Legtöbb ilyen érzékelés lehet a mandalánál: forgás, fény, kiemelkedés…stb.

Egyéb érzékelések:
Előfordult már, hogy a mandaláimnál hangokat/beszédet (idegen nyelven)/ búgást (hajó) hallottak, vagy egyéb testi érzékeléseket tapasztaltak (meleg, hideg érzet, bizsergés, fuvallat stb.), vagy épp színeket/fényt láttak, de előfordult olyan eset is már, hogy egy ismerősöm látta kiemelkedni a keretből otthon a mintát és 3D-ben forogni az univerzum összes színében.
Ilyenkor nem kell megijedni, csak hagyd, hogy megtörténjenek ezek a csodálatos dolgok, és örülj, hogy részese lehetsz.

Angyali Fényem és Szeretetem veletek! Ölelésem:
Sandal
(mandalaművész – festőművész, ékszerkészítő,
spirituális tanító, angyalközvetítő, kristálygyógyász)