Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

Angyali érintés – angyalmandala ásvány karkötő (angelit)

Angyali érintés – angyalmandala ásvány karkötő (angelit)

Egy egészen különleges angyali karkötő, mely nem csak nevében angyali! Angyali rezgése, és erejét használva segíti a kommunikációt az angyalokkal és tündérekkel. Mennyei rezgései belső békét és nyugalmat hoz az életedbe!
Az anhidrit ásványokat 1794-ben fedezték fel, míg az angelit meglehetősen fiatal ásványnak számít 1978-as felfedezésével.Az angelit egy különösen spirituális kő, rezgése finom. Neve is angyali erejére és védelmére utal. Igazi angyalkő, mely segíti a kapcsolódást az angyalok és tündérek világával. Az angelit a tudat egyik köve. Elősegíti a telepatikus kommunikációt, és képessé tesz a testen kívüli utazásokra. Rendkívül hatékony kő a gyógyítók számára, mert elmélyíti a ráhangolódást, erősíti az érzékelést és az angyalokkal való gyógyítást. Ha ráhangolódunk az angelit égkék színű kövének mennyei rezgéseire, tudatosan kapcsolatba léphetünk az angyalokkal. Az angelit belső békét, nyugalmat hoz életünkbe, és segít a mennyei birodalom fényeire hangolódni.Segít kapcsolatba lépni az egyetemes tudással és növeli a tudatot. Erősíti a médiumi képességeket és a telepatikus kapcsolattartást. Nagyon finom szinten az angelit egyensúlyba hozza a fizikai testet az égi világokkal. Segíti a kommunikációt, a kapcsolatépítést. Megkönnyíti a kapcsolatfelvételt az angyalokkal, és más szellemi segítőkkel. Nagy segítséget nyújt a belső harmónia, a külső és belső béke, egyensúly elérésében is. Nagyon jó hatással van depresszió esetén is, szinte simogatja a fáradt, szomorú lelket. Különösen ajánlott az angelit marokkő vagy az angelitből készült ékszer viselése azokon a napokon amikor úgy érezzük, minden rosszul sül el. Mintha simogató kéz vigasztalna, olyan hatást fejt ki ez a kedves, szeretetteljes kő.
Az angelit támogatást nyújt ahhoz, hogy megmondjuk a véleményünket, bármi is legyen az. Ugyancsak segít abban, hogy együttérzőbbek és elfogadóbbak legyünk főleg azzal szemben, amin úgysem tudunk változtatni.
A lábfejen alkalmazva az angelit oldja a meridiánok és az energiaáramlás blokkjait. Együtt rezeg a torokkal, csillapítja a gyulladást, egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet és a mellékpajzsmirigyeket. Ez a nyugtató kő helyreállítja a szövetek és a véredények állapotát. Egyensúlyt teremt a test folyadékáramlásában, vízhajtónak is beválik. Segít az optimális testsúly kialakításában és megőrzésében.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: angelit
Készlet: 1 db
Ár: 7500 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb