Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A Bátrak szerencséje angyalmandala karkötő (ónix-macskaszem)

A Bátrak szerencséje angyalmandala karkötő (ónix-macskaszem)A Bátrak szerencséje karkötőt úgy alkottam meg, hogy kombinálja a spirituális védelmet, és a szerencse bevonzását. Maga az oroszlán pedig a bátorság szimbóluma is. Ónixot és macskaszemet tartalmaz, így kifejezetten ajánlott férfiaknak is a színe, illetve a rajta lévő oroszlánfej miatt is! 
Az ónix stressz és feszültség esetén megkönnyíti a felülemelkedést, az elengedést, segít összeszedetten gondolkodni. Csökken a befolyásolhatóságunk, ha mindig magunknál tartjuk, mint szerencsekövet. Növeli a belső erőt, a magabiztosságot, azt, hogy amit egy életen át tanulunk, azt használni is tudjuk, amikor kell. A Macskaszem vonzza a pénzt, a kereskedőknek védelmet biztosít utazásaik során, a szerencsejátékosokat is támogatja. Elősegíti az intuitív képességek kibontakozását, segít megkülönböztetni a valóságot az álomvilágtól. Különböző élethelyzetekben rávilágít a lényegre, az emberi kapcsolatokban feltárja az őszintétlen szándékokat. Gyönyörű mézarany színével derűt, harmóniát hoz, optimista életszemléletre ösztönöz. Már az ókortól a szem betegségeinek gyógyítójának használták. Azt tartják róla, hogy segíti a sötétben való tájékozódást.
Elixírként kezelhetőek vele a hugyúti fertőzések, és a hólyaggyulladás. A Macskaszem erős földelő kő, eloszlatja a negatív szennyeződéseket az aurából, viselőjének védelmet biztosít.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: macskaszem, ónix
Készleten: 1 db 
Ár: 4950 Ft

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb