Angyalmandala kulcstartókAngyalmandala termékek

Kozmikus kapu ~ angyalmandala kulcstartó

Kozmikus kapu – angyalmandala kulcstartó

Ez a mandala a teremtést és a kozmikus energiákat szimbolizálja és hordozza. Legfőképp a koronacsakrát és a lélekcsillag csakrát (a koronacsakra felett karnyújtásnyira található, fehér színű) aktiválja. Segítségével könnyebben teremthetünk és fejleszti intuícióinkat. Erőt és hihetetlen energiát ad át magából. Megtanít bennünket arra, hogy életünk nem csak véletlenek sorozata, hanem teremtéseink összessége. A kozmikus energiák áradásával együtt utazunk a végtelen térben és időben. Tapasztalatokat gyűjtünk és mi is hozzásegítünk másokat a tapasztalat szerzéshez – elsősorban Istent. Egész életünk egy nagy kozmikus utazás, egy végtelen körforgás, melyben kaput nyitunk egy újabb élet felé.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, sugilit, lepidolit, csaroit, fluorit
Két oldalas kulcstartó!
Készlet: 1 db
Ár: 1500 Ft

A mandala megrendelhető 10×15, 15×15, és A4-es képméretekben is kerettel együtt itt: 
https://angyalmandala.hu/kozmikus-kapu-mandala/
Angyali szeretettel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb