Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

Kozmikus kapu ~ mandala

Ez a mandala a teremtést és a kozmikus energiákat szimbolizálja és hordozza. Legfőképp a koronacsakrát és a lélekcsillag csakrát (a koronacsakra felett karnyújtásnyira található, fehér színű) aktiválja. Segítségével könnyebben teremthetünk és fejleszti intuícióinkat. Erőt és hihetetlen energiát ad át magából. Megtanít bennünket arra, hogy életünk nem csak véletlenek sorozata, hanem teremtéseink összessége.
A kozmikus energiák áradásával együtt utazunk a végtelen térben és időben. Tapasztalatokat gyűjtünk és mi is hozzásegítünk másokat a tapasztalat szerzéshez – elsősorban Istent. Egész életünk egy nagy kozmikus utazás, egy végtelen körforgás, melyben kaput nyitunk egy újabb élet felé.
Pozitív megerősítés hozzá: Folyamatosan teremtem életem pillanatait, történéseit. Köszönöm a Teremtőnek, hogy részese lehetek ennek a csodának.
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: ametiszt, sugilit, lepidolit, csaroit, fluorit
Készítette és írta/Artist: ©Sandal-Bárány Tünde Nikoletta / www.angyalmandala.hu

Rendelhető méretek: 10×15, 15×15, A4-es méret kerettel együtt! 
Ára: 5000Ft (+ szállítási költség!)

Kozmikus kapu mandala

(Eredeti elkészült méret: 1600×956)
Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.