Angyalmandala kulcstartókAngyalmandala termékek

Szeretet szívből ~ angyalmandala kulcstartó

Szeretet szívből angyalmandala kulcstartó

A Szeretet Szívből mandala felerősíti bennünk a feltétel nélküli Szeretet érzését. Lásd meg a valóságot. A valóságot,hogy: a Szeretet ad és nem elvesz; a Szeretet feltétel nélküli; a Szeretetet mindenkinek minden körülmények között adni kell; a Szeretet a legerősebb energia, ami összeköt (és nem elválaszt); a Szeretet mindig az igazságot érezteti veled (nem bújik ki a válaszadás elől és sosem hazudik.), a Szeretet mindig őszinte és Szívből jön. Mert Szívünk és lelkünk maga a Fény és Fényünk maga a Szeretet.
Két oldalas kulcstartó!
Készlet: 1 db
Ár: 1500 Ft
A mandala megrendelhető 10×15, 15×15, és A4-es képméretekben is kerettel együtt itt: 
https://angyalmandala.hu/szeretet-szivbol-mandala/
Angyali szeretettel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


   

  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb