Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

Yin-Yang egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (howlit/ónix)

Yin-Yang egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (howlit-ónix)A yin-yang mintha két jel lenne, egymást kiegészítve, egymásba olvadva, átalakulva. Mindenki másnak látja, például két hal vagy két vízcsepp. Bármilyen ábrázolásban találkozunk is vele, tartalmazza a dualista (kettős) életfelfogást. Ellentétek, melyek kiegészítik egymást (ami az egész világegyetem jelenségeire jellemző): nincs fény árnyék nélkül. Nem létezik a csak jó, vagy a csak rossz fogalma, csak együtt tudnak megnyilvánulni, szétválaszthatatlanok. 
A howlit a súlyproblémákkal küzdő emberek köve: segíti a fogyást, salaktalanítást. Enyhíti a bélzavarokat, gyomorémelygést, hányingert. A fizikai síkra gyakorolt hatása támogatja, erősíti az akaratot, kitartást. Segíti a blokkok oldását, testben és lélekben egyaránt. Javítja a belátást.
Az ónix hatással van minden daganatféleségre, hat a fülre, ezért alkalmazzák fülbetegségekre, illetve használható látás gyengeség esetén. Véd a negatív befolyásoktól, energiáktól, csökkenti a befolyásolhatóságot, segíti a természetes egót, megszünteti a negatív érzelmeket. Bánatra és melankóliára is hatásos. Erősíti az immunrendszert, véd a fertőzésektől. Fokozza a koncentrációt, öntudatot.
A medál rozsdamentes acélból van!

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: matt ónix, howlit
Készleten: 1 db
Ár: 5550 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb