Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

Oroszlán horoszkópos angyalmandala ásvány karkötő (tigrisszem)

Oroszlán horoszkópos angyalmandala ásvány karkötő (tigrisszem)-2A tigrisszem az Oroszlán csillagjegyűek egyik szerencse köve, kristálya. A napfonatcsakrához kapcsolódik. Erősíti a légutakat, tüdőt, ezért megfázás, köhögés, asztma esetén segíti a gyógyulást. Halással van az ízületekre, csontozatra. Minden ideggel kapcsolatos betegség esetén is hatásos (pl. epilepszia, paranoia, üldözési mánia, szellemi eltévelyedések..). Pozitív hatást gyakorol az agyra. Azoknak ajánlott a viselése, akik nagyon nehezen tudnak dönteni. Segíti oldani a lelki blokkokat. Megfékezi a túláradó energiát. Belső békét és védettséget hoz az életbe. Használata kifejleszti a mások iránti bizalom és megértés képességét. Pénz és bőség bevonzó kristályként is használatos. 

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: tirgisszem
Készleten: 1 db 
Ár: 3600 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb