Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

Teremtő Energiák 21 mandala kristály -ásványkarkötő (21 kristály)

Teremtő Energiák 21 mandala kristály -ásványkarkötő

Egy különleges és nagyon erős kristály karkötő egy különleges embernek! 21 kristályból készült egyedi tervezésű erőteljes karkötő Élet Fa medállal.
Milyen kristályokat tartalmaz? Korall, tigrisszem, rózsakvarc, gránát (almadin gránát), angelit, fluorit, kék achát, merlinit, lila fluorit, lávakő, fekete labradorit (ritka!), hematit, roppantott hegyikristály, goldfluss, howlit, szodalit, macskaszem, rutilkvarc, karneol, ónix, dumortierit (ritka/féldrágakő).
Vannak benne nagyon ritka (és ritkán beszerezhető) kristályok is! 
A kristályok együttesen hatnak az összes csakrára. Energetizálják és gyógyítják a testet tetőtől talpig.  Spirituálisan megdobja a képességeket, érzékeléseket. Segíti a meditációt, asztrális utazást, látomásokat, belső látást. Segíti a kommunikációt az angyalokkal, elementálokkal, és  csillagtestvérekkel.  Támogatja a teremtést az életben, bármilyen kimenetelű is legyen az. Hozzásegít a sikerhez. 
Készleten jelenleg: 0 db
Ár: 25000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


   

  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb