Ásvány karkötők Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Fekete labradorit/Larvikit Ónix

Aura védelem angyalmandala ásvány karkötő (ónix/fekete labradorit)

Aura védelem angyalmandala ásvány karkötőAz aura védelem karkötővel kombináltam a fekete labradorit és az ónix erős védelmező képességét. Mind a kettő véd az átkok, és a negatív entitások, illetve rossz szándék ellen. Védelmükről biztosítják ezáltal a körülöttünk lévő aurát is. Életerővel töltenek fel, erősen földelnek, ezért érdemes meditációkhoz használni. 

FEKETE LABRADORIT: Nagyon erős védelmező kristály. Véd az átkok (főként boszorkányok) és a negatív entitások ellen. Kisöpri a megtapadásokat és a szellem-entitásokat a biomágneses köpenyből, és megakadályozza, hogy újra megtapadjanak. A fekete labradorit kiváló kő, ha kapcsolatba lépnénk a természet minden formájával. Segíti a lelki utazást a dimenziók között, és a tisztánlátást, valamint betekintést nyerhetünk vele előző életeinkbe. Életerővel és fiatalsággal tölti el a fizika testet. Energetika szinten méregteleníti a szöveteket, nyirok- és egyéb sejteket, és a történetek szerint csökkenti a vérnyomást. Az idegrendszer megnyugtatására és stabilizálására használják.

ÓNIX: Erőt ad. Véd a negatív entitásokkal és átkokkal szemben! Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsunkat magunk alakítsuk. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást. Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Használható pszichometriára is, mert sok mindent elárul azoknak, akik érzékenyek a rezgéseire.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Típus: ónix, fekete labradorit
Készleten: 1 db
Ár: 5000 Ft
Angyali öleléssel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Spirituális tudatosság ~ nyers ametiszt (Brazília) (1.)

  Sandal

  Magasabb látásmód ~ nyers merlinit ásvány (no.3.) (Madagaszkár) /ritka/

  Sandal

  A védelem energiája angyalmandala ásvány karkötő (hamza kézzel)

  Sandal

  Magyar szív angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  Kreativitás és önbizalom ~ nyers karneol ásvány (India)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (11.)

  Sandal

  Lélek támogatás – rodonit splitter angyalmandala karkötő

  Sandal

  Életerő – Ankh hematit ásvány medál

  Sandal

  Energiaáramlás ~ Kétcsúcsú hegyikristály marokkő (no.1.) /ritka/

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (8.)

  Sandal

  Boldogság, szeretet, harmónia – Hilutit (eperkvarc) angyalmandala ásvány medál (Ritka!)

  Sandal

  Aventurin ásvány kulcstartó (nagy) (no.2.)

  Sandal

  Itt hagyhatsz kommentet