8 mm-es natúr ásvány karkötők Angyalmandala ásványékszerek Ásványok/Kristályok Natúr mandala karkötők Türkiz (rekonstruált)

Siker és növekedés angyalmandala ásvány karkötő

Siker és növekedés angyalmandala ásvány karkötő

Siker és növekedés angyalmandala ásvány karkötő

Az ég és a föld színei keverednek ebben az angyalmandala karkötőben. Az egyik eleme egy natúr trópusi fa. A másik pedig rekonstruált türkiz (ami részben természetes – a türkiz porát préselik össze ragasztóanyaggal). A türkizt a régi időkben szent kőnek tartották. A türkiz az indiánok gyógyító köve. Az indiánok, az egyiptomiak és a görögök is védő- és gyógyító kőként tisztelték. Egy régi közmondás szerint: A kéz, amely türkizt visel, soha sem lesz szegény. A trópusi fa hatása (szimbólumaival): Siker, növekedés, bőség, szerencse, győzelem, élet
Hatásai: 
– Segít megszüntetni a stresszt,depresziót.
– Magabiztoságot, önbizalmat kölcsönöz
– Védelmet ad
– Segít az érvelésben, véleménynyilvánításban, kommunikációban
– Erősíti az aurát
– Nyugalmat, harmóniát teremt
Gyógyhatás: Torok- és tüdőgyulladásnál, bronchitis és szívpanaszok ellen használják. Segít beszédzavarok (dadogás) esetén. Rezgése megnyitja a torokcsakrát. Segítségre lehet a csillapíthatatlan étvágyban vagy bulémiában. Torok tájékára és a légutakra van hatással. Használhatjuk köhögés és hörghurut, torokgyulladás, szamárköhögés, pszeudokrupp, mindenféle tüdőbetegségek, tüdőgyulladás, nyelési zavarok, megfázás, de akár pajzsmirigyműködés szabályozásának szükségessége esetén is. Segíti a zsírégetést. 

Tulajdonságok: 
Méret: Egyéni méretre
Állíthatóság: Nincs (rugalmas)
Szélesség: 8 mm-9 mm
Ásvány: Rekonstruált türkiz / Trópusi fa
Készleten: 2 db
Ár: 2690 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Related posts