Angyalmandala ásvány medálok Angyalmandala ásványékszerek Ásványok/Kristályok Faopál/Megkövesedett fa Opálok

EXTRA Faopál (megkövesedett fa) (AAA) medál /RITKA!/

Faopál (megkövült fa) ásvány medál -AAA minőség

Faopál (megkövült fa) ásvány medál -AAA minőség

A megkövesedett fa védelmező ereje felbecsülhetetlen. A kő legtöbbször erőteljes földgyógyító aragonitot tartalmaz. Segítségével otthon érezhetjük magunkat a bolygónkon és arra emlékeztet, hogy többek vagyunk az anyagi világban csapdába esett szellemnél és egy napon majd újra felemelkedünk. A megkövesedett fa támogatja a lelket a spirituális fejlődés kihívásai és megpróbáltatásai során, és felfedi a mélyükben rejlő lélekajándékot. Segít lehántani a legbelső énünkre kérgesedett rétegeket, elengedni ami már nem szolgálja a javunkat, és megőrizni ami még javunkra van. Nyugató kő, vele kevesebbet aggódunk. A faopál a solárba, a szívcsakrába, a torokcsakrába, és a kettes csakrába kapcsolódik. Ha a faopállal találkozol azt jelenti, hogy eljött az ideje az életedben az örömnek, egyensúlynak, kreativitásnak, a hit erejének hatalmának. 
Magával a Földdel köt össze – a bolygó teljes egészét az otthonunknak érezhetjük általa. Jó időben, jó helyen tartózkodás érzetét nyújtja. A belső képi világunkat serkenti. Megnyugtat, segít összeszedni magunkat és két lábbal állni a valóság talaján. Kellemes légkör megteremtésére, egyszerű életre sarkall, valamint arra, hogy mindig hagyjunk időt magunknak pihenésre és gondolkodásra.
Gyógyhatása: a megkövesedett fa az egészséget stabilizálja. Serkenti az anyagcserét, nyugtatja az idegeket, javítja a közérzetet, segít a sok esetben “hiányos földelésre” visszavezethető túlsúly esetén. Újra aktiválja a 12 szálas DNS-t. 

Tulajdonságok: 
Méret: 50 cm (bőr lánccal)
Medál méret: 2,5-3 cm magas
Ásvány: Faopál (megkövesedett fa)
(A képen látható medálokhoz hasonlóakat tudok küldeni!)
Készleten: 2 db
Ár: 7440 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Related posts