Egyedi, kézzel festett mandalák

Ősi energiaáramlás ~ angyalmandala festmény (40 cm)

Ősi energiaáramlás ~ angyalmandala festményEz a mandala a napon is csillogó arany színeivel Egyiptomhoz, a piramisokhoz, piramis energiákhoz és Hóruszhoz kapcsolódik. A piramisokból kisugárzó energia feladata, hogy impulzust adjon arra, hogy megtanulj bánni a negatív hatásokkal, és pozitívvá alakítsd az életed. Segíti a meditációt. Segítségévvel megtalálhatod az öngyógyító erőidhez vezető utat, és aktivizálhatod energiaraktáraidat. A mandala nagyobb energiája esetlegesen hiperaktivitást válthat ki egyes személyekből. 

Ősi energiaáramlás ~ angyalmandala festmény (2)Hórusz szeme, melyet Hórusz a Széth-tel vívott küzdelem során elveszített. Thoth isten azonban visszaadta neki. Ez lett más néven az Udzsat szem. Az Udzsat szem azt jelenti, tökéletes, ép, virágzó, egészséges. Az mandala – és a szimbólum – feladata, a rontás elhárítása, a szemmel verés visszafordítása. Sebezhetetlenséget biztosít. Véd a betegségektől, segít kigyógyulni belőlük. Az Udzsat szemet ábrázoló gyűrű, az istenekhez kapcsolja viselőjét. A későbbiekben ez a szimbólum a káosz legyőzésének, illetve a megromlott dolgok helyreállításának a jelképévé vált. Egy másik értelmezésben Hóruszt szimbolizálja, a követendő példát, aki megtestesíti a Teremtőhöz vezető utat, a teljes megvilágosodást és mindazt, amit egy emberi testben élő lélek elérhet a fejlődésben. A Hórusz szem az erő, a tudás, az újjászületés és a megértés jelképe.
Vászon festmény – lakkozva! / Méret: 40 cm
Egyedi kézzel festett, akril kézműves termék!
Készlet: 0 db (rendelésre tudok készíten hasonlót
!)
Ár: 50000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb