Angyalmandala ásványékszerekCsiszolt marokkövek

Citrin ásvány marokkövek (csiszolt, közepes méretű)

Citrin ásványok közepes méretű -3cmCsodálatos, közepes méretű csiszolt citrin marokkövek! 
A citrin hatékonyan tisztít és regenerál. A Nap erejét hordozza ez a rendkívül jótékony hatású kő. Meleget és energiát ad, nagyon kreatív.

Hatásai: 
– Elnyeli, átalakítja, szétszórja és a földeli a negatív energiát, ezért fokozottan védi a környezetet.
– Az élet minden szintjén energiával tölt fel.
– Az aurát védelmezi
– Tisztítja a csakrákat, különösen a napfonat– és a köldökcsakrát.
– Aktiválja a koronacsakrát, és utat enged a megérzésnek.
– A citrin tisztítja, egyensúlyba hozza a finomtesteket, és összehangolja azokat a fizikaival.
– A gazdagságot hozó kristályok közé tartozik. Ez a dinamikus kő vonzza a gazdagságot és a gyarapodást, sikert és mindent, ami jó.
– Boldog, nagylekű kristály.
– Arra ösztökél, hogy megosszuk másokkal azt amink van, s mindeközben segít abban, hogy megtartsuk a vagyonunkat.
– Örömöt hoz az életedbe.
– A citrin körül bánatnak és negatívvitásnak nincs helye.
– Hatásosan simítja el az egy közösségen vagy a családon belüli nézeteltéréseket.
– Növeli, fejleszti: önérzetet, önbizalmat, hangsúlyozza az egyéniséget, eltökéltséget, kreativitást, önkifejezést, pozitív beállítottság, optimista előretekintés, figyelem–összpontosítás, belső nyugalom, információk feldolgozása, életöröm, kiegyensúlyozottság
– Lebontja: Ártó tendenciák, depresszió, félelmek, fóbiák, negatív jellemvonások, harag, 
– Elősegíti: Új tapasztalatok élvezete, helyzetek elemzése
– Kevésbé leszünk tőle érzékenyek, különösen a bírálatra; viszont előmozdítja az építő jellegű kritikát. 

Gyógyhatása: a citrin kiváló az energiával való feltöltéshez és újra töltéshez. Fokozottan jótékony hatású krónikusfáradtság szindróma esetén, és visszafordítja az elváltozással járó betegségeket. A citrin serkenti az emésztést, a lép és a hasnyálmirigyet. Megszünteti a vesék és az epe fertőzéseit, gyógyítja a szemproblémákat, serkenti a vér áramlását, méregteleníti a vért, aktiválja a csecsemő– és egyensúlyba hozza a pajzsmirigyet. Melegítő hatása van és erősíti az idegeket. A citrin mint eloszlató enyhülést hoz a székrekedésre, és eltünteti a cellulitiszt. Elixírként jótékony hatású a menstruációs problémákra és a klimax tüneteire (például a hőhullámokra), egyensúlyba tartja a hormonokat és a mérsékli a fáradságérzetet.

A marokköveket használhatod meditációhoz (kézbe fogva, vagy magad köré rakva őket), dekorációhoz (ha csak kirakod, akkor is hatással van rád), hordhatod a zsebedben (akkor is hatással van rád egésznap), kristályrács kirakásához. 

Mérete: 3 cm / “A” minőségű!
Készlet: 14 db

Ár: 1500 Ft/db
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb