Angyalmandala ásványékszerekNyers angyali ásványok, kristályok

Nyers amazonit ásvány (Madagaszkár) (1.)

Nyers amazonit ásvány (Madagaszkár) (1)Gyönyörű világoskék amazonit egyenesen Madagaszkárról!
Az amazonitnak erőteljes a szűrő szerepe. Fizikai szinten blokkolja a geopatikus stresszt, elnyeli a mikrohullámokat és a mobiltelefon kisugárzását, valamint véd az elektromágneses szennyeződés ellen. Önmagunk és bármilyen jellegű szennyeződés forrása közé kell elhelyezni, vagy pedig a mobiltelefonra ragasztani.
Egyéb hatásai:
– Megszűri az agyon áthaladó információkat, és ezeket megérzéssel kombinálja.
– Rendkívül csillapító hatása. Megnyugtatja az agyat és az idegrendszert, összehangolja a fizikai–éteri testet, ezzel elősegíti az optimális egészséget.
– Egyensúlyban tartja a férfi– és a női energiákat, valamint sok szempontból a személyiséget.
– Lehetővé teszi, hogy egy probléma mindkét oldalát mérlegeld
– Enyhíti az érzelmi megrázkódtatást
– Csökkenti az aggódást és a félelemérzetet
– Eloszlatja a negatív energiát és az elkeseredést.
– Nyilvánvalóvá teszi az egyetemes szeretetet.
Gyógyhatása: Az amazonit gyógyítja és megnyitja a szív– és a torokcsakrát, támogatja a szeretetteljes kommunikációt. Ugyancsak megnyitja a harmadik szemet, és utat enged a megérzéseknek. Szétoszlatja a negatív energiákat és az idegrendszeren belüli blokkokat. Hasznos a csontritkulásra, a fogszuvasodásra, a kalciumhiányra és a lerakódásokra; helyreállítja az anyagcsere folyamatokat, amelynek zavarai okozzák ezeket a betegségeket. Az amazonit ugyancsak oldja az izomgörcsöket. Legfőbb sajátossága az a védelem, amelyet a mikrohullám egészségkárosító hatásával és az elektromágneses szmog más forrásaival szemben biztosít.

Tulajdonságok: 
Méret: 5×4,2cm
Ásvány típusa: Amazonit
Ár: 4990 Ft
/Az ásvány mérete és törékenysége miatt a szállítás kizárólag csomagként lehetséges!/
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb