Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Ezüst obszidián ásvány medál (RITKA!)

Ezüst obszidián ásvány medál (RITKA!)RITKA ezüst fényjátékos obszidián medál!
Az ezüst obszidián hasonlóan működik, mint a fekete obszidián, felszínre hozza az elfojtott tudat alatti emlékeket, hogy a jelenlegi életünket jobban meg tudjuk érteni. Meditáció közben nagyszerű élményeink lehetnek az ezüst obszidiánnal, hisz összeköti az asztrális testet a fizikaival.
Egyéb hatásai: Sokkoldó, ezáltal beindítja a gátolt gyógyulási folyamatokat. Az ezüst obszidián is a gyökércsakrába kapcsolódik, de erős hatással van a solárra, a tudat legalsó síkjára. Tudattisztító, szembesít önromboló gondolati mintáinkkal, segít megváltoztatni azokat. Érzelmi minőségeinket is felülvizsgálhatjuk vele. Szembesít a félelmeinkkel, és segít kioldani őket.
Gyógyhatása: Gyorsítja a sebgyógyulást. Allergia esetén nagy segítő, depresszió és félelmek ellen is segít. Fokozzák a vérellátást, élénkítik az emésztést. Csontbetegségek, izomfájdalmak, gyulladások esetén is hatásos segítő. Felmelegíti a végtagokat.
(Ásványtanilag: ezüstösen csillogó vulkanikus üveg.)

Tulajdonságok: 
Méret: 2,5-3,5 cm között (magasság: 8 mm) 
Alkatrész:
Antiallergén
Ásvány típusa: Ezüst obszidián
Készleten: 4 db
Ár: 3990 Ft
(Ajándék bőrlánc jár mellé!)
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb