Ásvány karkötők Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Hegyikristály Ónix

Lelki egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (hegyikristály/ónix)

Lelki egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (hegyikristály-ónix)

Ha úgy érzed, hogy felborult az egyensúlyod, és szeretnéd lelkedet újra harmóniába hozni, akkor ez a karkötő neked szól! Szerezd be egyedi kézzel készített angyali energiákkal feltöltött ásvány ékszeredet! 

HEGYIKRISTÁLY:
A hegyikristály a leghatékonyabb gyógyító és energiafelerősítő kristály a Földön. Világszerte megtalálható. Elnyeli, tárolja, felszabadítja és szabályozza az energiát, valamint kitűnő a blokkjai eltávolítására is. Véd a sugárzás ellen. Elektromágnesességet termel, és eloszlatja a statikus elektromosságot. Ez a kristály mindig annak az energiának a rezgésszintjén fejti ki hatását, amely nélkülözhetetlen a gyógyulásunkhoz vagy a végzett spirituális tevékenységhez. Az energiát a lehető legtökéletesebb állapotba hasznosítja; hatása visszanyúlik egészen a rendellenesség kialakulása elé. Tisztítja és erősíti a szerveket és a finomtesteket, mélyrehatóan megtisztítja a lelket is; valamint a fizikai dimenziót összekapcsolja a tudattal. A hegyikristály mestergyógyító, és bármilyen betegségre használható. Élénkíti az immunrendszert, és egyensúlyba hozza a szervezetet. Kitűnően csillapítja az égéseket. Kiegyensúlyozza az összes csakrát, és összehangolja a finomtesteket.

ÓNIX:
Az ónix erőt ad. Véd a negatív entitásokkal és átkokkal szemben! Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsunkat magunk alakítsuk. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást. Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Használható pszichometriára is, mert sok mindent elárul azoknak, akik érzékenyek a rezgéseire.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: roppantott hegyikristály, ónix
Készlet: 1 db
Ár: 3500 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Tejkvarc szerencsefa

  Sandal

  Egyensúly ~ ónix-howlit ásvány karkötő v.2 (ovális)

  Sandal

  Gyógyító energiák (AAA) hegyikristály csúcs medál

  Sandal

  Boldogság, szeretet, harmónia – Hilutit (eperkvarc) angyalmandala ásvány medál (Ritka!)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (6.)

  Sandal

  Egyensúly ~ howlit-jáspis ásvány fülbevaló (ovális)

  Sandal

  Magasabb látásmód ~ nyers merlinit ásvány (no.8.) (Madagaszkár) /ritka/

  Sandal

  Natúr hematit ásvány karkötő (8 mm)

  Sandal

  Natúr karneol-mookait jáspis ásvány karkötő (8 mm)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (3.)

  Sandal

  Védelemre hangolva angyalmandala fülbevaló /mini/ (fekete labradorit)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (24.)

  Sandal

  Itt hagyhatsz kommentet