Angyalmandala ásvány karkötőkAngyalmandala ásványékszerek

A szerencse csillogása angyalmandala ásvány karkötő

A szerencse csillogása mandala karkötőSzerencse csillogása karkötő. Szeretnéd, ha még több szerencséd lenne az életben, vagy több pénzed? Akkor ez a kristály párosítás pont neked szól! Igen! Neked, aki épp olvasod ezt! Hiszen nem véletlenül tévedtél ide. 

Kristályok hatásai:
A tigrisszem segíti a tisztánlátást, nagyon jól használható tanuláshoz (illetve vizsgákhoz is), pénz bevonzó hatása van, illetve azoknak ajánlott, akik nehezen hoznak döntéseket.
A goldfluss is a bőséghez kapcsolható. Erősíti a hitet, és segít előrelépni az életben. Erős földelő hatással bír. Növeli a lendületet és a magabiztosságot. Bátorságot ébreszt. jótékonyan hat a szemre, és fejleszti a sötétben való látást; gyógyítja a torok és a nemzőszerveket, valamint feloldja a szűkületeket. Hasznos a törött csontok helyrehozatalában is. A goldfluss jó lehetőségeket (pl. jobb fizetés és munka) és jólétet, pénzt vonz. Így mind a kettő egyszerre segítheti életed mindennapjait!

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Típus: Tigrisszem, goldfluss (szintetikus)
Ár: 3500 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb