Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Gyógyító sugarak – smaragd ásvány medál

Gyógyító sugarak - smaragd ásvány medálA smaragd a Föld egyik legdrágább és legértékesebb ásványai közé tartozik. Ezek a csodák pedig madagaszkárról érkeztek! Gyönyörű zöld színe és gyógyító energiái miatt Raphael arkangyalhoz kapcsolódik ez a kristály. A smaragd a folyamatok elindításának és a végtelen türelemnek a köve. 
Csakra: Szívcsakra, torokcsakra
Csillagjegy: Bika, Rák, Oroszlán, Mérleg, Skorpió. (De mindenki más is viselheti! A kristályok hatása nem függ a csillagjegyektől!)

Egyéb hatásai: 
– Megerősíti az életkedvet, nagy az integritása.
– A sikeres szerelem köveként is ismert: családi boldogságot és lojalitást hoz.
– Erősíti az összhangot, a feltétel nélküli szeretet, a párkapcsolatot és a barátságot.
– A smaragd egyensúlyban tartja a párkapcsolatot.
– Megnyitja a szívcsakrát, és nyugtató hatású az érzelmekre.
– Ez a kristály fizikai, érzelmi és szellemi egyensúlyt biztosít.
– Megsemmisíti a negativitást, és pozitív cselekedeteket hoz.
– Felerősíti az extraszensz képességet, megnyitja a tisztánlátást, és a szellemi síkról a bölcsesség összegyűjtésére ösztönöz. A hagyományok szerint megvéd a varázslattól, és megjósolja a jövőt.
– A smaragd megerősíti az egyéniséget, hogy felülkerekedjen az életben a balszerencsés helyzeteken.
– Fokozza azt a képességünket, hogy a legteljesebb mértékben élvezni tudjuk az életet.
– Jótékony hatással van a klausztrofóbiára.
– Fokozza a szellemi tisztaságot, erősíti az emlékezetet és ösztönzi a mély belső tudást, valamint kiszélesíti a látásmódot.
– A smaragd bölcs kristály, erősíti a felfogást és az igazságot, megkönnyíti a meggyőző kifejezésmódot. Segíti felszínre hozni azt, amit tudat alatt tudunk.
– Rendkívül jótékony hatással van közösségen belüli kölcsönös megértésre, és együttműködésre ösztönöz.
Gyógyhatása: A smaragd segít felépülni a fertőző betegség után. Gyógyítja az arcüreget, a tüdőt, a szívet, a gerincoszlopot és az izmokat, nyugtatja a szemet. Jó hatással van és gyógyítja a golyvát, és a pajzsmirigy betegségeket. Fejleszti a látást és méregteleníti a májat. Csökkenti az ízületi gyulladást és a cukorbetegséget. Mérgek ellenszereként használták. Úgy gondolták, hogy a nyak körül viselve a smaragd megakadályozza az epilepsziát. Zöld sugara segít a rosszindulatú betegségek gyógyításában.
Mivel természetes kristályokról beszélünk, ezért rendelésnél a kristályok színe, és mintázata eltérhet a képen látottaktól! (A legfrissebb képeket mindig keresd az INSTAGRAM oldalamon, vagy a FACEBOOK oldalon, vagy a FB csoportomban!)

Mérete: 3,2×2 cm
Készlet: 2 db /ajándék bőrszállal/

Ár: 8000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb