Angyalmandala ásvány medálok Angyalmandala ásványékszerek

Elengedés – Fuchsit ásvány medál

Elengedés - Fuchsit ásvány medál

Elengedés - Fuchsit ásvány medálA fuchsit egy különleges kis zölden csillogó kristály, mely főleg érzelmi traumákban és érzelmi állapotok javításán segít, és blokkok oldásában. Így főleg az elengedésekhez kapcsolható.
Csakra: Szívcsakra, torokcsakra

Egyéb hatásai: 
– A fuchsit elősegíti a tudás gyakorlati hasznosítását.
– Arra ösztönöz, hogy az egészségünkkel és a jólétünkkel kapcsolatban a holisztikus szemléletmódot kövessük.
– A fuchsit különösen azoknak hasznos, akik úgy gondolják, hogy a mostani és az előző életeinkben mások feltétel nélküli szolgálata volt az osztályrészünk, s szeretnék megszüntetni ennek következményeit.
– Véget vet a mártíromságra való hajlamnak.
– Ez a kristály megmutatja, miként lehetünk segítőkészek anélkül, hogy hatalmi csatározások vagy helytelenül értelmezett alázat csapdájába esnénk. 
– Támogatást nyújt, hogy mindig csak annyit tegyünk meg másokért, amennyi helyes és szükséges a lelkük fejlődéséhez.
– Segíti a kísértések legyőzésében. 
– A fuchsit megszünteti a kölcsönös függést és az érzelmi zsarolást. Trauma és érzelmi feszültség után segít magunkhoz térni.
Gyógyhatása: A fuchsit megnöveli a kristályok energiáját, és elősegíti az átadásukat. A legalacsonyabb pontig elviszi az energiát, helyreállítja az egyensúlyt. Oldja a fölösleges energia által okozott blokkokat, s az energiát pozitív csatornákba tereli. Egyensúlyba hozza a vörös–, és fehérvérsejtek arányát, gyógyítja a csőszindrómát és a megerőltetéstől ismételten bekövetkező sérülést, valamint kiigazítja a gerincoszlopot. Növeli a csont– és az izomrendszer rugalmasságát.
Mivel természetes kristályokról beszélünk, ezért rendelésnél a kristályok színe, és mintázata eltérhet a képen látottaktól! (A legfrissebb képeket mindig keresd az INSTAGRAM oldalamon, vagy a FACEBOOK oldalon, vagy a FB csoportomban!)

Mérete: 2,7×2,1 cm
Készlet: 2 db /ajándék bőrszállal/

Ár: 8000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Related posts