Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Elengedés – Fuchsit ásvány medál

Fuchsit ásvány medálokA fuchsit egy különleges kis zölden csillogó kristály, mely főleg érzelmi traumákban és érzelmi állapotok javításán segít, és blokkok oldásában. Így főleg az elengedésekhez kapcsolható.
Csakra: Szívcsakra, torokcsakra

Egyéb hatásai: 
– A fuchsit elősegíti a tudás gyakorlati hasznosítását.
– Arra ösztönöz, hogy az egészségünkkel és a jólétünkkel kapcsolatban a holisztikus szemléletmódot kövessük.
– A fuchsit különösen azoknak hasznos, akik úgy gondolják, hogy a mostani és az előző életeinkben mások feltétel nélküli szolgálata volt az osztályrészünk, s szeretnék megszüntetni ennek következményeit.
– Véget vet a mártíromságra való hajlamnak.
– Ez a kristály megmutatja, miként lehetünk segítőkészek anélkül, hogy hatalmi csatározások vagy helytelenül értelmezett alázat csapdájába esnénk. 
– Támogatást nyújt, hogy mindig csak annyit tegyünk meg másokért, amennyi helyes és szükséges a lelkük fejlődéséhez.
– Segíti a kísértések legyőzésében. 
– A fuchsit megszünteti a kölcsönös függést és az érzelmi zsarolást. Trauma és érzelmi feszültség után segít magunkhoz térni.
Gyógyhatása: A fuchsit megnöveli a kristályok energiáját, és elősegíti az átadásukat. A legalacsonyabb pontig elviszi az energiát, helyreállítja az egyensúlyt. Oldja a fölösleges energia által okozott blokkokat, s az energiát pozitív csatornákba tereli. Egyensúlyba hozza a vörös–, és fehérvérsejtek arányát, gyógyítja a csőszindrómát és a megerőltetéstől ismételten bekövetkező sérülést, valamint kiigazítja a gerincoszlopot. Növeli a csont– és az izomrendszer rugalmasságát.
Mivel természetes kristályokról beszélünk, ezért rendelésnél a kristályok színe, és mintázata eltérhet a képen látottaktól! (A legfrissebb képeket mindig keresd az INSTAGRAM oldalamon, vagy a FACEBOOK oldalon, vagy a FB csoportomban!)

Mérete: 2,7×2,1 cm
Készlet: 2 db /ajándék bőrszállal/

Ár: 8000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb