Egyedi, kézzel festett mandalák

Felső csakra hangoló Élet Virága mandala festmény

Felső csakra hangoló Élet Virága mandala festményFelső csakra hangoló Élet Virága festmény – vászonon, angyali energiákkal feltöltve! 
Aktiválja a torokcsakrát, a homlokcsakrát (3.szemet), és a koronacsakrát. A mandala segít erősíteni a kommunikációt mind fizikálisan, mind spirituális szinten. Összeköti az Eget és a Földet. Ezáltal könnyebben hangolódhatsz rá a felsőbb dimenziókra. Segít a vizualizációban, a teremtésben, fejleszti a belső intuíciókat, megérzéseket.  Összhangba hozza az érzéseket és a gondolkodást, segíti az önkifejezést. Megtanít, hogyan halljuk meg önmagunkat. Támogatja a kreativitást, a művészeti kifejezési módokat, az önkifejezést.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
(Sajnos a fotó nem adja vissza rendesen a színét. De a festmény fehér, kék árnyalatokkal és lila színekkel készült.)
Egyedi kézzel festett, kézműves termék!
Ár: 30 000 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek az üzenetben add meg a termék pontos nevét!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb