Egyedi, kézzel festett mandalák

A szeretet varázsa ~ angyalmandala Élet Virága festmény (32 cm)

A szeretet varázsa ~ angyalmandala Élet Virága festmény (32 cm)

A szeretet varázsa ~ angyalmandala Élet Virága festmény (32 cm)Szeretet aktiváló, harmonizáló, gyökércsakra és szívcsakra hangoló Élet Virága festmény – fára festve – lakkozva, angyali energiákkal feltöltve és kódolva! 
Aktiválja a gyökércsakrát és a szívcsakrát. Szíved megtölti feltétel nélküli szeretettel, hálával. Segít elengedni az aggódást és a stresszt. Segít összhangba kerülni az anyagi világgal, Gaiával, és az elementálokkal. Növeli az életerődet, növeli önbizalmadat. Szeretet energiájával támogatja a környezetet, a teret, ahová kerül. Tisztít, harmonizál, védelmet biztosít. Növeli a szexuális vágyakat, támogatja a családalapítást. Erősíti a gondolati teremtéseidet, hogy minél előbb megvalósuljanak a fizikaitásban.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
A festmény fára van festve – lakkozva van (a képen nem látszik, de a lakk miatt tükröződő) ! / Méret: 32 cm
Egyedi kézzel festett, akril kézműves termék!
Készlet: 1 db (ha nincs épp készleten, akkor rendelésre tudok készíten hasonlót
!)
Ár: 32000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Related posts