Egyedi mandalák, angyali kódokkal, és közvetítésekkel, egyedi kristály -ásványékszerek egyenesen az alkotótól!

EXTRA ritka spektrolit szív (marokkő)

Spektrolit szív marokkő

Spektrolit szív marokkőA spektrolit nem más, mint finn labradorit. A spektrolit annál értékesebb, minél több szín jelenik meg benne. A legritkább szín benne a lila, ami ebben a kristályban is fellelhető! 
Mérete: 4 x 3,5 cm

A labradorit erősíti a tudatot, és az univerzális energiákkal teremt kapcsolatot.Eltéríti a nemkívánatos energiákat az aurából, és megelőzi az energiaszivárgást.El tud vinni bennünket egy másik világba vagy más életekbe.Terápia alatt megakadályozza a negatív energiák kibocsátását. A labradorit összehangolja a fizikai és az éteri testet, s nyilvánvalóvá teszi a spirituális célokat. Növeli a tudatot, és a spirituális energiákat földeli a fizikai testbe. Ez a kő erősíti a megérzést és az extraszensz képességeket, beleértve a “megfelelő időzítés” művészetét is; a tudattalanból üzeneteket hoz a felszínre, és megkönnyíti a megértésüket.A labradorit eloszlatja a félelmet, a bizonytalanságérzetet és a korábbi csalódásokat, de beleértve az előző életekben elszenvedetteket is.Erősíti a hitet önmagunkban, és a bizalmat az Univerzumban. Eltávolítja mások kivetítéseit, különösen azokat a gondolatformákat, amelyek az aurára kapcsolódnak rá.A labradorit megnyugtatja a túlságosan tevékeny elmét, energiával tölti fel a képzeletet, és új ötleteket szül.Az elemzést és az ésszerűséget egyensúlyba hozza az ösztönös megérzésekkel. Elmélkedésre és önelemzésre késztet.Az intellektuális gondolkodást az intuitív bölcsességgel egyesíti, eloszlatja az illúziókat, lehatol a dolgok gyökeréig, s megmutatja a gondolatok és a tettek mögött rejtőző valódi szándékot. A múlt elfojtott emlékeit a felszínre hozza.
A labradorit hasznos társ változások idején; erőt és állhatatosságot biztosít. Az átalakulás köve; előkészíti a testet és a lelket az emlékezési folyamatra.

Gyógyhatás: csökkenti a vérnyomást, egyenletessé teszi a vérkeringést és a szívritmust (szívritmuszavarok esetében is). A hidegérzetet, meghűlést, reumás betegségeket és a köszvényt enyhíti. Kimerült állapotokban új energiával tölt fel. Erősíti a májat és a vesét, szabályozza a szervezet sav- bázis- háztartását. Regenerálólag hat a légutakra. Aktiválja öngyógyító erőinket. Segítségével feloldhatjuk érzelmi blokádjainkat, rezgései stabilizálják auránkat.
Ár: 14 000 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le. Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


You might also like

Leave A Reply

Your email address will not be published.