Ásvány karkötők Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Macskaszem Ónix

A védelem energiája angyalmandala ásvány karkötő (hamza kézzel)

A védelem energiája angyalmandala ásvány karkötő (hamza kézzel)

A védelem energiája karkötőt úgy alkottam meg, hogy védjen a negatív entitásokkal és átkokkal, illetve az ártó szellemekkel szemben.
 
Az ónix erőt ad. Véd a negatív entitásokkal és átkokkal szemben! Támogatást biztosít nehéz vagy zavaros körülmények között, valamint óriási fizikai vagy szellemi stressz időszakában. Középpontba hozza az energiákat, és összehangolja a magasabb rendű hatalommal, elérhetővé teszi a magasabb rendű útmutatást; olyan a hatása, mintha a teljességgel állnánk kapcsolatban. Az ónix előrevisz az időben, bepillantást enged a jövőbe; s az egyéniséget erősítő képességével lehetővé teszi, hogy a saját sorsunkat magunk alakítsuk. Fokozza az életerőt, a következetességet és a kitartást. Segíti az inkarnációra szóló leckék megtanulását; magabiztosságot ad, és a környezetünkben történtek nem keltenek bennünk szorongást. Az ónix titoktartó; támogat abban, hogy ne fecsegjünk ki a terveinket. Azt tartják róla, hogy megőrzi mindannak az emlékét, ami a viselőjével történt. Használható pszichometriára is, mert sok mindent elárul azoknak, akik érzékenyek a rezgéseire.
A macskaszem erősíti a motivációt és segít leküzdeni a negatív gondolatokat. Meg véd az átkok és rossz kívánságok ellen. Támogatja a pozitív hozzáállást, segíti a pozitív önértékelést. Felfedezni segít magunkban a természetes önbizalmat. Erősíti az intuíció képességet, védi az aurát, boldogságot, szerencsét és nyugalmat hoz a tulajdonosának. Derűt, boldogságot ad,védelmet nyújt, segít könnyebben kezelni a félelmeinket. Segíti a logikus gondolkodást. Rendkívüli harmóniát és önbizalmat képes adni viselőjének.
A Hamza (Fatima keze) az ősi szimbólumok egyike a világon. A nazar gyöngyhöz hasonlóan a jobb kéz szimbólum – amit Fatima kezének is hívnak (vagy Hamza kezének) – egy amulett, ami az ártó és negatív erők, illetve ártó szellemek ellen véd és a mezopotámiai civilizáció óta használatos. Úgy hiszik: hatalmat, áldást és szerencsét hoz. 

Gyógyhatása: Az ónix jótékonyan hat a fogakra, a csontokra, a csontvelőre, a vérrel összefüggő rendellenességekre és a lábakra. A macskaszem segíti a szervezet önálló méregtelenítési folyamatát. Jó lehet a szem betegségeinek kezelésére, fokozza a sötétben való tájékozódást.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: Egyéni méretre
Állítható: Nem (rugalmas)
Szélessége: 8 mm
Ásvány típusa: macskaszem, ónix, matt ónix
Készleten: 2 db
Ár: 3990 Ft
Angyali szeretettel: 
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  A lélek kifejeződése angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  A szerelem érintése ~ madagaszkári rózsakvarc ásvány fülbevaló (swarovskival)

  Sandal

  Az elengedés levelei angyalmandala ásvány karkötő

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (7.)

  Sandal

  Természet lélegzete ~ aventurin ásvány karkötő (fazettált/swarovskival)

  Sandal

  Tigrisszem ásvány kulcstartó (nagy) (no.2.)

  Sandal

  Spirituális fejlődés – szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő (no.20.)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (19.)

  Sandal

  Lelki egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (hegyikristály/ónix)

  Sandal

  Natúr lávakő ásvány karkötő (6 mm)

  Sandal

  A Védelem és kitartás angyalmandala ásvány fülbevaló (ónix/fazettált ónix)

  Sandal

  Szodalit ásvány kulcstartó (kicsi) (no.1.)

  Sandal

  Itt hagyhatsz kommentet