AngyalmandalákDigitális mandalákKapcsolatokSzerelem

A szerelem gyöngyei ~ angyalmandala

A szerelem gyöngyei ~ angyalmandala

Ez a mandala a szerelemhez kapcsolódik. Erősíti a meglévő párkapcsolatokat, illetve segít rátalálni a megfelelő párunkra, ha egyedül vagyunk. Aktiválja a szívcsakránkat, erősíti szívünkben az összetartozás érzését, a feltétel nélküli szeretetet, az odaadást, a hűséget. Segít a lelki fejlődésünkben, lelki tisztaságunk megőrzésében. Tudatosítja és oldja a feldolgozatlan konfliktusokat, traumákat, régi fájdalmakat. Támogat minket szellemi kimerültség esetén, egyensúlyt teremt, segít igazodni az életben zajló változásokhoz, megelőzi a kiégést. Segítségével igazodhatunk a természet évszakainak a változásaihoz.
Isten téged is boldogságra teremtett. Légy hát boldog. Akár már ebben a pillanatban is érezd át a boldogság örömteli érzését, pillanatait. Csak mosolyogj hozzá, és áraszd szívedből a fényt és a szeretetet. Ezáltal, hogy boldog vagy, azt is bevonzod az életedbe, akire vágysz.  
Pozitív megerősítések hozzá: Boldog vagyok, és ezáltal az univerzum elküldi számomra a megfelelő személyt.
Csakrák: szívcsakra
Ajánlott kristály hozzá: rózsakvarc, manganokalcit, morganit, thulit, tuktipit
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 2560×1440) 
Rendelhető méretek: 10×10, 15×15, 20×20, 21×30 méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb