AngyalmandalákBőségDigitális mandalákSzerencse mandalákTeremtés/VonzásTeremtés/Vonzás mandalák

A siker fénye ~ angyalmandala

A siker fénye ~ angyalmandala

Ez a mandala a sikerhez kapcsolódik elsősorban. Energiái és kódjai bölcsességet, gazdagságot, boldogságot, szerencsét és sikert hoznak életünkbe. Segít karrierünkben, akár karrierünk felívelését szeretnénk, akár egy új munkahely megteremtésén gondolkozunk. De a sikerhez neked is meg kell változtatnod a gondolkodásmódodat, egyfajta szemléletváltáson kell túlesned. Úgy kell az anyagiakra gondolnod, mint energiára, amiből van mindig elég, és te magad is megérdemled. Az univerzum bősége végtelen, és a te számodra is végtelen lehetőségekkel rendelkezik. Csupán el kell hinned magadról, hogy megérdemled, és tudnod kell, hogy bőségben élsz, és sikeres az életed. Ez az, amit számodra megtanítanak a mandala kódjai. A szívcsakrához és a koronacsakrához kapcsolódik, ezért szívünkön és a szeretetünkön, hálánkon keresztül küldi az univerzum felé kérésünket. 
A siker és a bőség mindenkinek megadatott. Az univerzumban van mindenből elég. Ezért adj hálát mindennap azért, hogy sikeres vagy, és bőségben élsz. És nehogy az ellenkezőjét gondold ennek, különben törlöd a teremtésed az univerzum felé.
Pozitív megerősítések hozzá: Hálás vagyok és köszönöm, hogy sikeres vagyok és bőségben élek!
Csakrák: szívcsakra, koronacsakra
Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Ajánlott kristály hozzá: smaragd, zöld turmalin (verdelit)
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1366×768) 
Rendelhető méretek: 10×10, 15×15, 20×20, 21×30 méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb