AngyalmandalákBőségDigitális mandalákHarmónia/NyugalomLelki béke/HarmóniaTeremtés/Vonzás

Telihold Fénye ~ angyalmandala

Telihold Fénye ~ angyalmandala

Ez a mandala Gabriel és Ophaniel arkangyallal együtt készült és a telihold és az univerzum csodálatos energiáit adja át. Segít a bőség bevonzásában, megnyugtatja lelkedet, harmóniát biztosít, segít az elengedésben.
Minden nap erősítsd önbizalmadat és fókuszálj az értékeidre. Tanulj a tapasztalataidból és lépj tovább! Engedd el a boldogtalanságot és a nehézségeket. Válaszd a boldogságot minden nap! Éld meg a telihold által nőiességedet, és érezd a benned rejlő istennőt.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1920x 1080)
Rendelhető méretek: 15×15, 20×20, 21×30 méret – kerettel együtt!
Ára: 10 000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb