Ametiszt Ásvány kulcstartók Ásványékszerek Ásványok/Kristályok Füstkvarc Hegyikristály Rutilkvarc Szuper 7-es/Melodia kő

Szuper hetes angyali ásvány kulcstartó

Szuper hetes angyali ásvány kulcstartóNAGYON RITKA és extra erős energiájú szuper hetes kulcstartó!
A szuper hetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! (Ezért olvasd el az ellenjavallatokat!) Csak akkor vedd meg, ha már készen állsz rá!

– A Szent hetes Espirito Santosból, Fundão – ból származik (maga a hely neve is az jelenti, hogy Szentlélek).
– Az összes szuper hetest innen, egy bányából, annak is csak egy járatából lehetett előhozni. Az 1970-es évek elején a bányát elárasztotta a víz, mellyel a fentiek azt is jelezték, hogy most – talán örökre – ennyit szánnak az emberiségnek egyedi felhasználásra. Egy második lelőhely felfedezését követően azonban mára ez is ellehetetlenült. Szinte beszerezhetetlenné vált, csak búvárruhával életveszélyes körülmények között lehet felhozni.
– Az ametiszt, tiszta kvarc (hegyikristály), füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét, illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot.
– Igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad.
– Tünetei esetleg lehet: zsibbadás, fejtető viszketés.
– Azt emlegetik róla, hogy a szent lélek fényének lángja lakozik benne.
– Megdobja, erősíti a spirituális rezgéseket.
– A szuper hetes hatására spontán előjönnek pszichikus képességek, spontán bekapcsolhatja a látens látó képességeket.
– Alacsonyabb szinten a jókedvet, önszeretetet, bizalmat növeli.
– Összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kristály.
A szuper hetes nem csakra szinten hat. Elsősorban aura külső rétegéhez, a belsőhöz, és a tobozmirigyre hat.
– Tiszta és erőteljes kristály, de ennek megvannak a mellékhatásai:  nem megfelelő földelés esetén: tárgyak elejtése, karok, vállak és testrészek beütése, szédülés, transzlégzés, valamint a tükröztetés – ez azt jelenti, hogy az ember úgy érzi, hogy az ásvány nem tökéletesen tiszta – pedig csak önmagát a nagy tisztasághoz képest, a megoldandó, vagy megoldott feladatait vetíti le.

NEM AJÁNLOTT/ELLENJAVALLATOK: A szuper hetes nem mindenkinek való!!! Ezalatt azt értem, hogy aki fáradt, vagy nagyon materialista, annak nem biztos, hogy erre a kőre van szüksége. Ezoterikus-materialista hiedelmek megváltoztatására a szuper hetest és a róla szóló információt használni helytelen dolog. Energiavadászoknak sem a jó, mert vannak olyanok, akik elbízzák magukat. Csak szeretetből vedd a kristályt! Másnak is ajándékozhatsz ilyet, ugyanúgy kell bánni vele, mint egy ásvánnyal. Ez egy ritkaság, de materialista kristálykedvelők számára ez nem az, csak egy ametiszt-ásványtársulás, és aki érzi az energiákat, annak a számára pedig egy új, erőteljes hatású energiabomba. NEM javasolt a szuper hetes ásvány pattogó, idegeskedő emberek számára. A kristályt le kell rakni és pihentetni, ha úgy érzed nagyon érzékeny lelki-idegi állapotban vagy, vagy úgy érzed, hogy kifutsz az idődből. Materialisták hihetik sötét ametisztnek is. Prananadisok pedig ugyancsak eldobhatják az energiája hatására a kristályt.

Tulajdonságok (méretek):
Szélessége: 6 mm
Típus: Szuper hetes
Készleten: 0 db 
Ár: 5550 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Natúr roppantott hegyikristály ásvány karkötő (8 mm)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (6.)

  Sandal

  Kommunikációra hangolva angyalmandala ásvány fülbevaló

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (7.)

  Sandal

  EXTRA – Teremtő Energiák 22 energetizáló mandala karkötő

  Sandal

  A védelem energiája angyalmandala ásvány karkötő (hamza kézzel)

  Sandal

  A Bátorság titka angyalmandala ásvány karkötő (matt ónix-hematit) – oroszlánfejjel

  Sandal

  Angyalhívó medál tektittel (meteorral/cintamanival) /no.1./ – LIMITÁLT!

  Sandal

  A hit ereje angyalmandala labradorit ásvány fülbevaló

  Sandal

  Lelki egyensúly angyalmandala ásvány karkötő (hegyikristály/ónix)

  Sandal

  Zöld csillogás – Fuchsit ~ nyers ásvány

  Sandal

  Natúr lávakő ásvány karkötő (8 mm)

  Sandal