Kristály-ásvány medálokMandala ásványékszerek

Szív csillogás – goldfluss szív (fazettált)

1 DB ELÉRHETŐ!
MEGRENDELHETŐ ez a nagy méretű (3,5cm x 3,5cm) goldfluss szív medál – ajándék bőrszállal. Bőség, pénz bevonzásra a legalkalmasabb ez a kristály, erősíti a hitet és számtalan pozitív gyógyhatása van (pl. csontokra,ízületre,vérkeringésre)!
Ha érzed a hívását és megérintett a kristály energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor jelezd nekem/vagy írj privátban. Fizetés előre – a postázás előtt – banki átutalással +szállítási költség. 
Készleten: 1 db
Ár: 5000 Ft

A Goldfuss a transzformáció és gondolati-lelki átalakulás köve. Alakváltó kőnek is hívják, mely képes az embert különböző totemállataival megegyezővé válni lélekben, hogy jobban tudjon együttműködni velük. Kitűnő semlegesítő kő, mely a környezetében lévő kimondottan negatív energiák semlegesítésében hoz hasznot a gazdájának. Erősíti a fizikai dolgok kellemes, lágy megélését és tanításra ösztönöz. A gyökér és a szakrális csakra köve. Vonzza a pozitív energiát, miközben növeli és megújítja a belső erőt. Egyensúlyba hozza az energiákat. Mivel vörösrezet tartalmaz, némely gyógyhatása megegyezik a fémével. Így jó hatással van a csontokra, a fájó ízületekre, a gyomorgörcsre, fekélyre és a vérkeringésre. Véd a bakteriális fertőzésektől. Méregtelenítő hatással rendelkezik. Erősíti a hitet, és segít előrelépni az életben. Erős földelő hatással bír. Növeli a lendületet és a magabiztosságot. Bátorságot ébreszt. A goldfluss jó lehetőségeket (pl. jobb fizetés és munka) és jólétet, pénzt vonz.
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Kapcsolódó cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb