AngyalMandala ásvány fülbevalókAngyalmandala ásványékszerek

Szerelemre hangolva angyalmandala ásvány fülbevaló (rózsakvarc/korall)

 

Szerelemre hangolva angyalmandala ásvány fülbevaló (rózsakvarc-korall)A Szerelemre hangolva mandala ásvány fülbevaló rózsakvarcból és korallból készült. Erősíti meglévő párkapcsolatban az érzéseket egymás iránt. Párkapcsolat nélkülieknek pedig bevonzza a megfelelő személyt. Megnyitja a szívet a feltétel nélküli szeretet felé. Erősíti a kapcsolatot Istennel szívünkön keresztül. Erősíti az összetartozás érzését, és a szeretetet. A korall az öt szent kő egyike a tibeti és az indiai kultúrában: az életerő szimbóluma. A vörös korallok melegítően hatnak, élénkítőek a vérkeringésre és ezáltal az egész testre.  A rózsakvarc mellette oldja azokat a hatásokat, amelyek blokkolják a szeretet és szerelem áramlását, nyugtatólag hat, és csökkenti a stresszt, segít elengedni a feszültséget, a haragot, szorongást és a féltékenységet, felszínre hozza a rejtett női energiákat, életre kelti a szunnyadó belső istennőt. Testi hatásai: enyhíti az asztma és más légútibetegségek tüneteit, vérszegénység ellen, női betegségek, szívbetegségek esetén javasolt viselni.

Tulajdonságok (méretek):
Szélessége: 6 mm
Típus: korall, rózsakvarc
Készleten: 1 db
Ár: 2350 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb