Angyalmandala ásványékszerekSplitter és gömbölyített szemes angyalmandala ásvány karkötők

Stresszoldás és nyugalom – füstkvarc gömbölyített splitter angyalmandala karkötő

Stresszoldás és nyugalom - füstkvarc gömbölyített splitter angyalmandala karkötőA füstkvarc a leghatékonyabb földelő és lehorgonyzó kövek közé tartozik; ugyanakkor meditáció alatt emeli a rezgéseket. Ez a védelmet nyújtó kő szorosan kötődik a föld– és a gyökércsakrához, előmozdítja a környezet védelmét és az ökológiai megoldásokat. Nagyszerű ellenszere a stressznek. Segít a nehéz időszakokat nagy lelki nyugalommal tolerálni, megerősíti az elhatározásokat.
Egyéb tulajdonságai:
– Blokkolja a geopatikus stresszt.
– Elnyeli az elekromágneses szmogot
– Méregtelenít
– Pozitív rezgésekkel tölt fel.
– Csillapítja a félelmet, a depressziót, megnyugta.
– Csökkenti az öngyilkossági hajlamot, a vegyes érzelmeket
– Enyhíti a rémálmokat, egyértelművé teszi az álmokat.
– Fokozza az összpontosítást, javítja a kommunikációs készséget
– Segít a kemoterápia, sugárkezelés utáni gyógyulásban
– Fájdalomcsillapítás
Gyógyhatása: Has, csípő, lábak, fejfájás, ivarszervek, izom – idegszövetek, szív, erőíti a hátat. Görcsök oldása. Ásványi anyagok felszívódása, testen belüli folyadékok szabályozása.

Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Készleten: 4 db /Standard. 18-19 cm-es csuklóra/
Ár: 1500 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb