Gépház

Megújult az oldal!

Megújult az oldal! Illetve mostantól megvásárolhatók az oldalon található digitális mandalák – egyelőre maximum A4-ben (!) és 10×15-ös méretekben (kerettel), illetve nagyobb méretekben csak azok, amiket külön felrakok megvásárlásra. A digitális mandalák mellett találtok/találhattok egyedi, kézzel festett mandalákat – és természetesen egyéb spirituális alkotásokat – is – egy külön menüpontban. Az árak természetesen változóak lesznek mérettől, anyagtól (stb.) függően. A mandalákból medálok is készülnek, amik ugyanúgy megtekinthetők, megvásárolhatók lesznek. További ajándéktárgyak is időről-időre felbukkannak belőlük. A mandalák mellett pedig egyedi, kézzel készült ásványok- kristály ékszerek is lesznek, valamint nyers és csiszolt ásványok/kristályok is. 
A termékeket egyenesen tőlem, a készítőtől/művésztől lehet megvásárolni. Mind saját kezüleg készülnek. A mandalák több napig is készülhetnek, ez mérettől is függ! A kristály/ásványékszerek pedig minőségi alapanyagból és VALÓDI ásványokból készülnek, ahogy a megvásárolható marokkövek és medálok is ugyanígy VALÓDI ásványok. Igény szerint is eltudom készíteni a kívánt méretre, szín, vagy ásvány kombinációkban a megálmodott ékszert.
Rendelésről érdeklődni emailben (btnsandal@gmail.com) vagy facebook üzenetben (az Angyalmandala.hu facebook oldalán), vagy akár személyes privát üzenetben lehet nálam (Sandal-Bárány Tünde Nikoletta). A megrendeléshez kérem add meg a teljes neved, címed, és email címed, amire postázhatom a megrendelt terméket, és kiállíthatom a számlát. Köszönöm! További információkat a Tájékoztatás menüben találhatsz.
Angyali szeretettel: 
Sandal

Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb