Ásványékszerek Szerencsefák

Magnezit szerencsefa

Magnezit szerencsefaEgyedi, kézzel készült magnezit szerencsefa! A szerencsefáknak alapból tértisztító, harmóniát segítő, feltöltő, egyensúlyilag kiegyenlítő hatásuk van. Mindegy milyen helyiségbe van téve. Mindenhol kifejtik a hatásukat. Szabályozza a tér energiáját. Réz vagy sárgaréz drótból készül, ami az egyik legjobb energiavezető és felerősíti, illetve hatványozza a rajta lévő kristályok rezgéseit!

A magnezit mélységes békét biztosít a meditációhoz és a relaxációhoz. Megnyitja a szívcsakrát, és serkenti a szívből jövő szeretetet, beleértve az önmagunk iránt érzett is, amely szükséges ahhoz, hogy másoktól elfogadhassuk a szeretettet.

Egyéb hatásai: 
–  Nagyon hasznos lehet a feltétel nélküli szeretet gyakorlásában
– Segít abban, hogy álljunk készen a segítségre, de hagyjuk, hogy mások teljes mértékben önmaguk lehessenek, és ne akarjuk őket megváltoztatni; de ne engedjük azt sem, hogy a problémáik bármi módon hatással legyenek ránk.
– Az önámítás minden formáját a felszínre hozza.
– Megkönnyíti a tudat alatti gondolatok és érzelmek felismerését, az okaik feltárását; s ha szükséges, visszavisz a múltba is.
– Pozitív életfelfogásra sarkall.
– Az egoista embereket arra ösztönzi, hogy a háttérbe húzódjanak; és megtanítja őket arra, miként kell figyelmesen hallgatni másokat.
– Nyugtató hatással van az érzelmekre, növeli az érzelmi stresszel szembeni toleranciát
– Támogatást nyújt az ideges és félelmekkel teli embereknek, segíti őket az ingerlékenység és a türelmetlenség leküzdésében.

Gyógyhatása: A magnezitnek magas a magnéziumtartalma, ezért segíti ennek az elemnek a felszívódását a testben. Méregtelenít és semlegesíti a testszagot, görcsoldóként és izomlazítóként viselkedik; jótékonyan hat a menstruációs, a gyomor–, a bél– és érgörcsökre, valamint az epe– és a vesekő okozta fájdalmakra. Gyógyítja a csontok és a fogak betegségeit, megelőzi az epilepsziát. Csillapítja a fejfájást, különösen a migrénes és lassítja a véralvadást. Felgyorsítja a zsír anyagcseréjét, csökkenti a koleszterinszintet, megakadályozza ezzel az érelmeszesedést és a szívtáji szorító fájdalmat. Hatékony megelőzője a szívbetegségeknek. Egyensúlyban tartja a testhőmérsékletet, csillapítja a lázat és a megfázást.

Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel!

/MINDEN SZERENCSEFA EGYEDI KÉSZÍTÉSŰ! MINDEN ÁSVÁNY EGYEDI MINTÁJÚ ÉS ELTÉRŐ SZÍNŰ LEHET A KÉPEN LÁTOTTAKTÓL!/
Tulajdonságok: 
Méret: kb.11,5-12 cm
Ásvány: Magnezit
Készleten: 1 db
Ár: 3600 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  EZEK IS ÉRDEKELHETNEK:

  Extraszensz képességek – Lapis lazuli ásvány medál

  Sandal

  Ametiszt mini szerencsefa

  Sandal

  Lélek támogatás – rodonit splitter angyalmandala karkötő

  Sandal

  Stresszmentesítő angyalmandala ásvány fülbevaló (fazettált ónix)

  Sandal

  Gyógyításra hangolva angyalmandala ásvány fülbevaló (akvamarin/hegyikristály)

  Sandal

  A Felemelkedés energiái ~ aura aqua quartz medál (22.)

  Sandal

  Natúr lávakő ásvány karkötő (8 mm)

  Sandal

  Spirituális fejlődés – szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő (no.22.)

  Sandal

  Spirituális fejlődés – szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő (no.15.)

  Sandal

  Spirituális fejlődés – szuperhetes angyalmandala ásvány marokkő (no.16.)

  Sandal

  Ősi gyógyító energiák és lemúriai üzenetek ~ Lemúriai kvarc (no.26.)

  Sandal

  A Bőség energiái (AAA) macskaszem csúcs medál

  Sandal