Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Leucit ásványos üveg szív medál (lánccal)

Leucit ásványos üveg szív medál (lánccal)

A leucit egy érdekes kristály fajta. Érdekes a kristályosodása is mivel a forró magmából kristályosodó leucit először szabályosan, majd kb. 600 celsius fok alá hűlve tetragonálisan kristályosodik. Általában káliumban gazdag (szilíciumban szegény) magmás eredetű kőzetekben leginkább bazaltban, tömeges, szemcsés, kisebb nagyobb gyakran ikres kristályokban fordul elő. 
Spirituális tekintetben jó földel, mivel vulkanikus eredetű. Ezért nagyon jó használható meditációkhoz. A gyökércsakrához kapcsolódva segít a csakrák kiegyensúlyozásában. Segít összhangban lenni az anyagi világgal, a földdel és teremtményeivel. Növeli életerődet, önbizalmadat, vitalitásodat.

Tulajdonságok (méretek):
Méret: 5 x 3,5 cm 
Ásvány típusa: Leucit
Készleten: 1 db
Ár: 3990 Ft 
/Szállítás kizárólag csomagként az üveg törékenysége miatt!/
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb