Egyéb

Köszöntő

Mindenkit Szeretettel köszöntök az oldalamon!

Az itt található mandalák egyfajta kódok. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Lazulj el, és hagyd, hogy érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítson el benned. Bármilyen helyzetben hasznos lehet. Ahogy a hópelyhekből sem találsz két egyformát, úgy a mandalákból sem találsz két egyforma színűt vagy alakút. Minden mandala emeli a rezgésszintet, segíti a belső fejlődést, energetizál, fejleszti a tudatosságot.
Azokat is szívesen várom, akik egyáltalán nem spirituális beállítottságúak, hanem csak szeretik a szép képeket, alkotásokat.
A mandalákat szabadon lehet osztani, használni, de a képeket vágni, vagy újraszerkeszteni tilos! (További információkért olvasd el az IMPRESSZUM/FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK-et.
Fényem és Szeretetem öleljen mindenkit! ♡ Áldás 

Sandal

Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

'Fel a tetejéhez' gomb