AngyalMandala ásvány fülbevalókAngyalmandala ásványékszerek

Kommunikációra hangolva angyalmandala ásvány fülbevaló

Kommunikációra hangolva angyalmandala ásvány fülbevalóA kommunikációra hangolva ásvány fülbevaló dumortieritből (ritka féldrágakő), roppantott hegyikristályból és angyalszárnyakkal készült. Segíti a mentális munkát, a spirituális fejlődést. Nagyon jó azok számára, akik matematikai vagy nyelvi problémákkal küzdenek, mivel oldja ezeket. Segíti a kommunikációt, és azt, hogy kiállj magadért és visszavedd az irányítást az életed felett. Türelmessé tesz, kiegyensúlyozottá, derűsebbé. Változást hoz a viselőjének az életébe. 
Nyugtatja és ellazítja idegrendszert, enyhíti az ezzel összefüggő panaszokat (például belső nyugtalanság, stresszeltség, stresszes fejfájás). Krónikus hörghurut kezelésére is kiválóan alkalmazható. Hatásos fertőzések esetén is: csökkenti a lázat, csillapítja a hányást és a görcsöket, valamint a fejfájást. Segítségével javul és tartósabbá válik a koncentráció. Fokozza az agy tevékenységét, és javítja megfigyelőképességünket. Iskolás gyermekek részére kimondottan ajánlott.
Készleten: 2 db
Ár: 3990 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb