Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Kommunikáció és oldás – Krizokolla ásvány medál

Kommunikáció és oldás – Krizokolla ásvány medál

A krizokolla békés és éltető kristály. Segíti a meditációt és kommunikációt. A lakáson belül a negatív energia minden fajtáját eltünteti. Lehetővé teszi, hogy higgadtan fogadjuk el azokat a helyzeteket, amelyek állandóan változnak; és nagy belső energiát hív életre.
Egyéb hatásai:
– Hasznos a nehéz időszakot élő kapcsolatokban: stabilizálja és javítja mind az otthoni, mind a személyes viszonyokat.
– Nyugtatja, tisztítja és energiával tölti fel az összes csakrát, valamint összekapcsolja azokat az isteni energiával. – A napfonatcsakránál visszafordítja a romboló érzelmi programozást.
– A szívcsakránál meggyógyítja a szívpanaszokat, és növeli a szeretni tudás képességét.
– A toroknál fejleszti a kommunikációt. A harmadik szemnél megnyitja a tisztítást.
– Serkenti az öntudatot és a belső egyensúlyt, valamint magabiztossá és kellően érzékennyé tesz.
– Fokozza a személyes erőt, és ösztönzi a kreativitást.
– Legyőzi a fóbiákat, eltünteti a negativitást; és akinél szükséges, támogatja a motiváltságot.
– Csökkenti a szellemi feszültséget.
– Fejleszti az igazmondást és a tárgyilagosságot.
– Csillapítja a bűntudatot, örömöt hoz.
Gyógyhatása: A krizokolla jótékonyan hat az ízületi gyulladásra, a csontbetegségekre, az izomgörcsökre, az emésztőszervekre, a fekélyekre, a vér betegségeire és a tüdőproblémákra. Méregteleníti a májat, a veséket és a beleket. Ez a kő erősíti az izmokat, és csillapítja az izomgörcsöket. Hűsítő hatásával gyógyítja a gyulladást, különösen a torokban és a mandulákban; csökkenti a vérnyomást, enyhülést hoz az égésekre. Mérsékli az izületi fájdalmat. Kiváló kő a hölgyek számára: enyhíti a menstruációs görcsöt. Nagyon finom szinten a krizokolla eloszlatja a miazmákat.
Csakra: szívcsakra, gyökércsakra.
Csillagjegy: Iker, Oroszlán, Szűz.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Mivel természetes kristályokról beszélünk, ezért rendelésnél a kristályok színe, és mintázata eltérhet a képen látottaktól!
Mérete: 2,9 – 3 cm
Készlet: 2 db /ajándék bőrszállal/

Ár: 6500 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb