Angyalmandala ásványékszerekSzerencsefák

Karneol szerencsefa

Karneol szerencsefaEgyedi, kézzel készült karneol szerencsefa! A szerencsefáknak alapból tértisztító, harmóniát segítő, feltöltő, egyensúlyilag kiegyenlítő hatásuk van. Mindegy milyen helyiségbe van téve. Mindenhol kifejtik a hatásukat. Szabályozza a tér energiáját. Sárgaréz drótból készült, ami az egyik legjobb energiavezető és felerősíti, illetve hatványozza a rajta lévő kristályok rezgéseit!
A karneol a jelen valóságában földel és rögzít. Nagy energiával bíró stabilizáló kő, kitűnő a vitalitás és a motiváció újraépítése, valamint a kreativitás fokozására. 
Egyéb hatásai: 
– Inspirációkat ad, segíti a kreativitást
– Hozzásegít az élet körforgásának elfogadásához
– Eloszlatja a haláltól való félelmet
– Bátorságot ad
– Elősegíti a pozitív életszemléletet
– Eloszlatja az apátiát
– Üzletben sé más ügyekben sikerre sarkall
– Hasznos bármilyen jellegű visszaélés megszüntetésére
– Önbizalmat ad
– Segít bízni a megérzésekben
– Állhatatossá tesz, legyőzi a negatív körülményeket
– Hasznos színházi tevékenységekhez
– Fejleszti az elemzőképességet
– Meditáció közben eltávolítja az oda nem illő gondolatokat
– Élesebbé teszi a figyelmet
– Megszünteti a szellemi letargiát
– Véd az irigységtől, dühtől, sértődéstől (akár saját, akár másé)
– Csillapítja a haragot, érzelmi negativitást
– Életszeretetet ad
Gyógyhatás: A karneol tele van életerővel. Serkenti az anyagcserét. Aktiválja az alapcsakrát, hat a női szaporítószervekre, és növeli a termékenységet. Legyőzi a frigiditást és az impotenciát, gyógyítja a hát alsórészének problémáit, a reumát, az ízületi gyulladást, az idegzsábát és a depressziót, különösen előrehaladott életkorban. Szabályozza a testnedveket és a veséket, meggyorsítja a csontok és az ínszalagok gyógyulási folyamatát, valamint megállítja a vérzést. Fokozza a vitaminok és az ásványi anyagok felszívódását, biztosítja a szervek, a szövetek jó vérellátását.
Tulajdonságok: 
Méret: 11,5 cm
Ásvány: Karneol
Készleten: 0 db
Ár: 3600 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb