AngyalmandalákDigitális mandalákKarácsonyi mandalákKreativitásÜnnepi mandalák

Karácsonyi készülődés ~ angyalmandala

Karácsonyi készülődés ~ angyalmandala

A karácsonyi készülődés egyik mandalája. A mézeskalács formák az ember próbáit jelképezik és teremtéseit. Saját maga gyúrja és készíti az ember a mézeskalácsot, ahogyan az életének a szeletkéit is önmaga teremti minden pillanatban. Belső gyermekünkre való utalás is van a képben, így vidámsággal is feltölt minket. Hiszen gyerekként imádunk kreativitásunkat használni. Ez a mandala felhívja a figyelmünket arra, hogy kreativitásunkat használjuk mindenhol, és gyerekként tekintsünk mindenre, még a próbáinkra is az életben.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1440×900)
Rendelhető méretek: 15×15, 20×20, 21×30 méret – kerettel együtt!
Ára: 10 000 Ft
 

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb