AngyalmandalákDigitális mandalákGyógyításGyógyító mandalák

Gyógyító szív ~ angyalmandala

Gyógyító szív ~ angyalmandalaEz a mandala gyógyító fényeket sugároz testedbe, lelkedbe. Leginkább a tüdőre és a szívcsakrára van hatással. Szeretetet küld szívedbe, és segít összehangolódni a természettel és Gaia Földanyával. Érezd, ahogy kellemes szeretettel teli érzés járja át a szívedet fénykódjai által. Maradj ebben az állapotban, ameddig jól esik. Meditáció hozzá: Nézd a mandalát pár percig, és hagyd, hogy fénye, kódjai átjárják tested és lelked. A kérdéseidre a válaszokat a megkapod, ha figyelsz gondolataidra.
Készítette és írta: Sandal-Bárány Tünde Nikoletta
(Eredeti elkészült méret: 1600×1200)

Rendelhető méretek: 15×15, 20×20, 21×30 (A4-es) méret kerettel együtt! 
Ára: 10 000 Ft

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb