Angyalmandala ásványékszerekSplitter és gömbölyített szemes angyalmandala ásvány karkötők

Érzelmek gyógyítója – rózsaopál splitter angyalmandala karkötő

Érzelmek gyógyítója - rózsaopál splitter angyalmandala karkötőAz opál finom rezgéssel rendelkező, érzékeny kristály. Hangsúlyozza a kozmikus tudatot, valamint extraszensz és misztikus látásmódra késztet. Eredeti és dinamikus kreativitásra ösztönöz; segít, hogy megismerjük valódi énünket és kifejezésre tudjuk juttatni. Karmikus kristály; arra tanít, hogy minden, amit teszünk, visszaszáll ránk.
A rózsaopál a szeretet és a gyengéd rezgésével gyógyítja az érzelmi testet és helyre állítja kapcsolatát a szívcsakrával.
Egyéb hatásai: 
– Harmonizálja a szívcsakrát
– Gyógyítja érzelmeidet
– Elfeledteti és oldja a múltban szerzett sebek blokkjait
– Oldja a szorongást
– Segít felismerni, kifejezni az igényeket
– Segíti a kommunikációt, a kreativitást
– Segít elmulasztani a bűntudatot
– Ha úgy érzed minden öröm eltűnt az életedből, remek társ
– Enyhíti a stresszt
Gyógyhatása: Alkalmazható visszerek ellen, javítja a keringést, segít a gyomorpanaszokon, ödéma ellen, segíthet kiegyensúlyozni a vércukorszintet. 

Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Készleten: 0 db /Standard. 18-19 cm-es csuklóra/
Ár: 1990 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


  Sandal

  Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

  Kapcsolódó cikkek

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  'Fel a tetejéhez' gomb