Angyalmandala ásvány medálok Angyalmandala ásványékszerek Ásványok/Kristályok Shungit

Erők egyensúlya és elektromágneses védelem – shungit medál

Erők egyensúlya és elektromágneses védelem - shungit medál

Erők egyensúlya és elektromágneses védelem - shungit medálA háromszög szimbólum a test, az elme és a lélek kombinált erejével áll összefüggésben. Az alapvető erők egyensúlyát jelképezi: anya-apa-gyerek, múlt-jelen-jövő, születés-felnőttkor-halál, test-lélek-elme.
Az ősi hit szerint a háromszög egy férfi nap szimbólum, mely a tüzet az istenséget az életet, az elmét, a harmóniát és a gazdagságot jelképezi.

A shungit kisöpri a mentális vagy érzelmi szennyeződéseket. Arra ösztönöz, hogy őrizzük meg a múlt bölcsességét, használjuk azt a jelenben egy új jövő megteremtése érdekében. Mobiltelefon, számítógép, TV, wifi, router, mobilinternet (3G, 4G, 5G) és káros földsugárzások kivédésére is alkalmas az eszközök mellé (vagy rá) rakva. A shungit ásvány kitűnően vezeti az elektromágneses energiát. Egyedi szerkezetének köszönhetően a shungit begyűjti és semlegesíti a térben lévő negatív energiát, elektromágneses sugárzást.

A kristály hatásai: 
– A shungit piramis megbízható pajzsként szolgál a Hartman zóna, vízér által okozott káros hatásokkal szemben is
– Kiváló geometrikus és elektromágneses vezetők és még az elektromágneses frekvenciájú kibocsájtásokat is kivédik
– Segít megőrizni a jó közérzetet, harmóniát és a belső egyensúlyt
– A shungit kristály ősi tudással rendelkezik. A tudósok közel 2 millió évvel ezelőttre teszik keletkezésének időpontját.
– Kutatások igazolták, hogy a shungit felszív minden egészségre ártalmas, veszélyes anyagot, legyen az rovarirtó szer, baktérium, szabad-gyökök, mikrohullámú, vagy más EMF kisugárzás
– Erősíti a fizikai jólétet, és az immunrendszert
– Helyreállítja az érzelmi egyensúlyt
– Enyhíti a stresszt, a fejfájást, a meghűléses tüneteket
– Segíti a sejtek anyagcseréjét, az emésztést az enzim termelést
– Fájdalom csillapító, méregtelenítő, antibakteriális, antihisztamin, gyulladáscsökkentő hatású
Egyéb gyógyhatásai: A shungitos vízzel kezelhető az égés, a torokfájás, a szív és érrendszeri problémák, a vér betegségei, az allergiás, asztmás panaszok, gyomor epehólyag zavarai, a diabétesz, ízületi gyulladás, vese és máj betegségei. Az autoimmun betegség, hasnyálmirigy-problémák, az impotencia és a krónikus kimerültség.

Egyéb jellemzői: 
Egyetlen származási helye Oroszország (Karelia). A Shungit egy metamorfózison átment kőszén, amely átmenetet képez az antracit és a grafit között. A legalább kétmillió éves sungit akkor alakult ki, amikor a szerves élet még nem született meg. Talán szerepe lehetett a földi élet kialakulásában. Egy elmélet szerint egy hatalmas meteorit csapódott a földbe és így keletkezett a kráter, amiben később az Onyega-tó kialakult. Feltételezések szerint, a zavaros tengerben mikroorganizmusok úszkáltak és ez a tengerfenék lett a shungit lelőhelye. Annyit biztosan tudunk, hogy a tó erősen szennyezett, de a belőle kiömlő vizet a shungit ágy megtisztítja. Ezt a vizet évszázadok óta gyógyfürdőként használják. A shungit, a periódusos rendszer valamennyi ásványi anyagát tartalmazza. Ritka szén alapú ásványként fullerénekből, -fullerén gömbökből, vagy fullerén csövekből áll. Minden egyes apró fullerén gömb 20-500 szénatomot tartalmaz. A fullerének teszik lehetővé a nanotechnológiát. A shungit biológiailag aktív, életerősítő anyaggá teszi a vizet, ugyanakkor eltávolítja a káros mikroorganizmusokat és a szennyeződéseket. 

Alkalmazás: Viseljünk shungitot, vagy tegyük az elektromágneses sugárzás forrására; számítógépre, mobiltelefonra, hogy megóvhassuk az érzékeny emberi energiarendszert a káros sugárzásoktól.
/MINDEN ÁSVÁNY EGYEDI MINTÁJÚ, EGYEDI FORMÁJÚ!/
/Figyelem: Széntartalma miatt a medál oldalsó része foghat!/

Tulajdonságok (méretek):
Méret: 4,5×3,3
Típus: Shungit
Készleten: 2 db
Ár: 4220 Ft 
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Related posts