Angyalmandala ásvány medálokAngyalmandala ásványékszerek

Életöröm – Napkő ásvány medál

Életöröm – Napkő ásvány medálRitka, igazi, aranyszínnel csillogó napkő! A napkő jókedvű és visszafogottan ösztönző kő. Életörömöt és jó természetet ad át, erősíti az intuíciót.
Egyéb hatásai: 
– Ha úgy érezzük, hogy az élet semmi jót nem tartogat számunkra, segít megtalálni az örömünket; és arra ösztökél, hogy ne hagyjuk el magunkat.
– Megtisztítja a csakrákat, fényt és energiát biztosít.
– A hagyomány szerint a napkő a jóakaratú istenekhez és a jó szerencséhez kötődik.
– Alkímiai kő, amely meditáció alatt és a mindennapi életben is szoros kapcsolatot biztosít a fényhez és a Nap éltető erejéhez.
– A napkő rendkívül hatékony módon távolítja el azokat a “horgokat” amelyeket mások akasztottak ránk akár a csakránkba, akár az aurába. Ezek a horgok szellemi vagy érzelmi szinten lehetnek, s származhatnak birtokolni vágyó szülőktől, gyerekektől vagy szerelmi partnerünktől. Így szívják el az energiánkat.
– Mindig tartsuk magunknál a napkövet, amikor nehhezen mondunk nemet.
– Megszünteti a kölcsönös függőséget, elősegíti önmagunk erősítését, a függetlenséget és az életerőt. 
– A napkő remek ellenszere a depressziónak, felderíti a komor hangulatokat.
– Főleg az évszakokhoz kötődő mániás depresszióra hatékony, fényt visz a téli sötétségbe.
– Megszünteti a kirekesztettséget, a hátrányos helyzetűséget és az elhagyatottság érzését.
– Feloldja a gátlásokat és a bogarainkat. A
– A visszára fordítja a kudarcérzetet, növeli az önbecsülést és a magabiztosságot.
– Optimistává és lelkessé tesz: pozitívan állunk hozzá a történésekhez.
– Még a legmegrögzöttebb pesszimista sem tud ellenállni a napkőnak.
– A napfonatcsakrára téve kivonja–átalakítja a terhes és elfojtott érzelmeket.
Gyógyhatása: A napkő serkenti az öngyógyító képességet, szabályozza a vegetatív idegrendszert és összehangol minden szervet. Jótékonyan hat a krónikus torokgyulladásra, enyhíti a gyomorfekélyt. Kristályrácsot rakhatunk ki belőle a test körül, és segítséget jelent a porcproblémákra, a reumára, valamint általános érvénnyel a fájásokra és a fájdalmakra.
Csakra: Napfonatcsakra
Csillagjegy: Mérleg, Oroszlán, Halak.
Elem: tűz.
Ha úgy érzed valamelyikre szükséged van az életedben, vagy valamelyik szerettednek vásárolnád ajándékba, akkor várom rendelésedet szeretettel! 
Mivel természetes kristályokról beszélünk, ezért rendelésnél a kristályok színe, és mintázata eltérhet a képen látottaktól!
Mérete: 2 cm
Készlet: 2 db /ajándék bőrlánccal/

Ár: 5550 Ft
Angyali szeretettel:
Sandal

Rendelésedet itt adhatod le (Kérlek a Tárgyban vagy az üzenetben add meg a termék pontos nevét!!!). Illetve itt tudsz írni nekem, ha bármi kérdés merülne fel: 


    Sandal

    Sandal vagyok. Mandaláimat 2013-ban kezdtem el készíteni (digitálisan), angyali segítségekkel és kódokkal. Minden mandala egy kód, és mindegyik másra hat. Rezgéseket, impulzusokat közvetít az emberi tudat felé. Érzéseket, gondolatokat, késztetéseket indítanak el. A mandaláim mellett digitális képeket,tájképeket készítek,fotózok,videókat készítek. Illetve spirituális tanácsokkal látom el a hozzám fordulókat...

    Kapcsolódó cikkek

    'Fel a tetejéhez' gomb